Moderatörler: Genel Yönetim, MOD Grubu

bplr yazdı:Yukardaki kodlar botları engelliyor, bu şekilde düzenleme yerine bot izinleriyle ayarlanma tercih edilmeli.
Yoksa hiçbir bot içeriği göremezse, arama motorlarıyla siteye trafik gelmez.
<!-- IF S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN --><!-- IF S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN --><!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
// is the user logged in?
if (!$user->data['is_registered'])
{
if ($user->data['is_bot'])
{
// the user is a bot, send them back to home plate...
redirect(append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx"));
}
// the user is not logged in, give them a chance to login here...
login_box('', 'LOGIN');
} ReplaX123 yazdı:arkadaşlar bu bende bu eklenti kurulu nasıl erildiyse o şekilde botlardan gizlemiyordur dimi ziyaretçilerden gizli gözüküyor ama botlarada öle olmasın..

RastaN yazdı:Acemilere( Benim gibi !) bir uyarı yapmak gerek; eğer Prosilver veya subsilver2 haricinde kendi seçtiğiniz bir still kullanıyorsanız, değişikliklerin uygun olanını (prosilver veya subsilver ) kendi stilinizin dosyaları üzerinde yapmalısınız.
RastaN yazdı:Birde eğer kabul ederseniz ufak bir eleştiri; Login ve register düğmelerini biraz daha küçük-kibar yapmakta fayda var gibi. Mesajlarla dolu bir sayfada bu büyüklükte düğmeler biraz fazla kaba kalıyor sanki!

VSaBaH yazdı:RastaN yazdı:Acemilere( Benim gibi !) bir uyarı yapmak gerek; eğer Prosilver veya subsilver2 haricinde kendi seçtiğiniz bir still kullanıyorsanız, değişikliklerin uygun olanını (prosilver veya subsilver ) kendi stilinizin dosyaları üzerinde yapmalısınız.
Aslında ben onu kurulum dosyasında belirtmiştim. Zaten zor bir düzenlemesi yok yapılsa da sorun olmaz.
VSaBaH yazdı:RastaN yazdı:Birde eğer kabul ederseniz ufak bir eleştiri; Login ve register düğmelerini biraz daha küçük-kibar yapmakta fayda var gibi. Mesajlarla dolu bir sayfada bu büyüklükte düğmeler biraz fazla kaba kalıyor sanki!
Üyenin dikkatini çekmek için o şekilde uygun olacağını düşünmüştüm. Zaten bu modu yapmadan önce arkadaşların örnek gösterdiği smf forumda da uyarı düğmeleri bu büyüklükteydi. Ben onları kendim düzenleyip koydum tekrar. Zor bir işlem olmasa gerek, resim dosyalarını hoşunuza gidecek şekilde düzenleyebilirsiniz.
Bu arada eleştirilere her zaman açığım ve de görüşleriniz için sağolun.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir