Bilgisi olan arkadaşlar

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
blueffect
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bilgisi olan arkadaşlar

Mesaj gönderen blueffect »

arkadaşlar bilmiyorum buraya yazmak doğru olur mu ama smf adında phpbb gibi açık kaynak koldu bir board daha buldumaraştırdıktan sonra oldukça fazla kullanıldığını gördüm bu konuad bilgisi olan var mı? güvenli midir kullanışlı mıdır? eğer öyleyse neden fazla duyulmamış acaba çünkü inceledim phpbb'de sonradan mod olarak eklenen bir çok özellik anladığım kadarıyla bunda hazır geliyor cevap verirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen by-keskin »

arkadaşım phpbb den şaşma en iyisi ve hızlısı bu ayrıca geliştirmeye çak açık bir sistem.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

vb - phpbb - smf üçüde çok kullanılıyor.smf google yönünden zayıf,vb ücretli,phpbb bence en güzeli :D vb ve smf de biçok özellik yüklüdür,dogru.ama phpbb de istediginiz kadar kişiselleştirme var.vb kullanan tüm sitelerde aynı özellik var,phpbb de kendi kafana göre istedigini ekleyebilirsin.ayrıca burada kimsenin smf daha iyi diyecegini sanmam çünkü burası phpbb destek sitesi :D
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

smfnin şu özelliği var modları direkt kuruyorsun, ama o sebeple hepsi fotokopi gibi oluyor, tabi kur dene beğenirsen senin bileceğin iş ama kişiselleştirmede phpbb diyorum.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir