tessekür botu thx-maschine
tessekür botu thx-maschine
selam arkadaslar aynen bunun gibi tesekkür botu ariyorum phpbb2 plus icin
yardimlarniz icin tessekkür ederim
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yardimlarniz icin tessekkür ederim
Sagolasin karanima tesekkür ederim
ben bunu kurdum ama düsündüm gibi olmadi
yani tessekkür botunda yokardaki resimde görüldügü gibi signaturu ve avartari gözükmüyor bu mod da
yani sadece acilan baslikda yokarda su resim gözüküyor say_thanks.gif yani yeni baslik ac butonun yaninda gözüküyor
neden baslik acan kisinin altinda avartariyla beraber gözükmüyor acaba bu konuda bilgin varmi
ben bunu kurdum ama düsündüm gibi olmadi
yani tessekkür botunda yokardaki resimde görüldügü gibi signaturu ve avartari gözükmüyor bu mod da
yani sadece acilan baslikda yokarda su resim gözüküyor say_thanks.gif yani yeni baslik ac butonun yaninda gözüküyor
neden baslik acan kisinin altinda avartariyla beraber gözükmüyor acaba bu konuda bilgin varmi
viewtopic_body.tpl doğrusu yanlış yazmışım özür dilerim.
şimdi bu dosyayı aç içindekileri frontpage ye kopyalayıp yapıştır ön izlemede zaten ne nerde göreceksin.sonra normal moduna geçip isteiğin editleri kes kopyala yapıştır ile rahatlıkla yapabilirsin tabi frontpage yi kullanmayı biliyorsan.dosyanın yedeğini al ilk önce sonra kurcala korkmadn elbet çözersin
şimdi bu dosyayı aç içindekileri frontpage ye kopyalayıp yapıştır ön izlemede zaten ne nerde göreceksin.sonra normal moduna geçip isteiğin editleri kes kopyala yapıştır ile rahatlıkla yapabilirsin tabi frontpage yi kullanmayı biliyorsan.dosyanın yedeğini al ilk önce sonra kurcala korkmadn elbet çözersin

Senin atmış olduğun görüntüde bedankomat(modun ismi)die belirtilmiş..
Yani "karanima" doğru atmış..
Modu hatasız kurduğunda görünüm aşağıdaki gibi olacaktır.. Tek fark senin atmış olduğun görüntüdeki resim.. dilersen ordan söker yapıştırırsın
senin_tema/images/lang_turkish/dankschild.gif
Yani "karanima" doğru atmış..

Modu hatasız kurduğunda görünüm aşağıdaki gibi olacaktır.. Tek fark senin atmış olduğun görüntüdeki resim.. dilersen ordan söker yapıştırırsın

senin_tema/images/lang_turkish/dankschild.gif
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir