Admin paneldeki sistem sekmesindeki öğeleri geri getirmek.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Admin paneldeki sistem sekmesindeki öğeleri geri getirmek.
Sitenin tam adresi: http://www.kuscular.org
Eklentiler / Temalar: Prosilver
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz: MySQL 5.0.51a
Sorun çıkan sayfa URL adresi: Yönetim Paneli (Admin Panel)
Soru/hata tanımlamaları:
Genel Hata
Module not accessible
Soru/hatadan önce ne değişiklik yaptınız:
Yönetim panelinden sistem sekmesi altındaki Modüller kısmından yönetim paneli menüsündeki Kategori Sistem Simuzer Premod .MODs
Menülerini kaldırdım. Neden kaldrıdığımıda bilmiyorum. Kurcalarken kaldırmış bulundum. Şimdi geri getiremiyorum.
Soru/hatayı gidermek için hangi yollara başvurdunuz, neler yaptınız:
Hiçbirşey.
Resim aşağıdadır.
Eklentiler / Temalar: Prosilver
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz: MySQL 5.0.51a
Sorun çıkan sayfa URL adresi: Yönetim Paneli (Admin Panel)
Soru/hata tanımlamaları:
Genel Hata
Module not accessible
Soru/hatadan önce ne değişiklik yaptınız:
Yönetim panelinden sistem sekmesi altındaki Modüller kısmından yönetim paneli menüsündeki Kategori Sistem Simuzer Premod .MODs
Menülerini kaldırdım. Neden kaldrıdığımıda bilmiyorum. Kurcalarken kaldırmış bulundum. Şimdi geri getiremiyorum.
Soru/hatayı gidermek için hangi yollara başvurdunuz, neler yaptınız:
Hiçbirşey.
Resim aşağıdadır.
Yeni bir güne gülümse !
Re: Admin paneldeki sistem sekmesindeki öğeleri geri getirmek.
En son veritabanı yedeğini geri yükle. En garanti ve basit yol, ama 3-5 tane mesaj kaybolur ayrı..
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galiba mods. da modüller silmek isterseniz oluyor ??
eger öylese silceginiz seylerin ilk önce alt kategorilerini silin ozaman olur
eger öylese silceginiz seylerin ilk önce alt kategorilerini silin ozaman olur
Selamlar. En son veritabanımı geri yüklemem demek 43 üye 130 üzeri konu ve mesajın silinmesine neden olacak. En son yedeğim sunucumun otomatik aldığı gece 3 ve sabah 9 yedekleri var.Yani dünün yedeği var. Başka yolu yokmu acaba bunun.
Yeni bir güne gülümse !
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
siz premodumu geri getirmek istiyorsunuz yoksa tamamen kaldirmakmibasoglanh yazdı:Selamlar. En son veritabanımı geri yüklemem demek 43 üye 130 üzeri konu ve mesajın silinmesine neden olacak. En son yedeğim sunucumun otomatik aldığı gece 3 ve sabah 9 yedekleri var.Yani dünün yedeği var. Başka yolu yokmu acaba bunun.
Nerden simuzer premod içine gireyim zaten şu anda sistem ve simuzer premod menüleri yok onları silmişim bende yani kapatmışım sistem menüsünden. Sistem menüsünüde kapattığım için açamıyorum.
Yeni bir güne gülümse !
Soeun çözülmüştür arkadaşlar. İlgi gösteren ve cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sorunu phpmyaminden phpbb_modeules tablosunu silerek ve sildikten sonra yeniden yüklyerek ve sonundabir kaç sql sorgusu çalıştırarak hallettim.
Yeni bir güne gülümse !
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok mantıklı bir yaklaşımla çözmüşsünüz olayı.tebrik ederim.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Olayı simuzer premodu Çıkaran Sayın Zafer SARIŞAHİN'in yardımı ile çözdüm. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim.
Yeni bir güne gülümse !
Ben teşekkür ederim.
Selamlar. Hoşgeldin abi.Simuzer yazdı:Ben teşekkür ederim.
Yeni bir güne gülümse !
Pek hoş gelmedim.. Bizim sitede sorsaydın keşke.. Buranın nasıl bir yer olduğu belli, seviyesi belli.
Bizim her gelene kapımız açık. Kendisi hoş gelmiş olmak istemese bile...Simuzer yazdı:Pek hoş gelmedim.. Bizim sitede sorsaydın keşke.. Buranın nasıl bir yer olduğu belli, seviyesi belli.
Evet haklısınız. Buranın nasıl bir yer olduğu belli... Kalitemizle seviyemizle gurur duyuyoruz.
Kalitemiz ve seviyemizin üstünlüğü, başkalarına gereksiz suçlamalarda bulunmak yerine, sadece işimize odaklanmamızdan kaynaklanıyor olsa gerek.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir