Ön bellek temizledim forum açılmıyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Ön bellek temizledim forum açılmıyor
merhaba arkadaşlar benim sorunum şöyle; ben ön belleği temizlemeyi çalıştırdım ama şimdi forum sayfası boş çıkıyor hata uyarısı da yok yardım ederseniz sevinirim .... tşk
Re: ÖN BELLEK TEMİZLEDİM FORUM AÇILMIYOR
Merhaba,KLinK yazdı:merhaba arkadaşlar benim sorunum şöyle; ben ön belleği temizlemeyi çalıştırdım ama şimdi forum sayfası boş çıkıyor hata uyarısı da yok yardım ederseniz sevinirim .... tşk
Sorun önbelleğin boşaltılmasında değil, sorun önbelleği boşaltmadan önce yaptığınız işlemlerde.
Önbellek boşaltmak demek forumun son halini gözlemlemek demek. Yani siz bi işlem yapmışsınız ve forumun son halini görmek için ön belleği boşaltmışsınız, boş bir sayfayla karşılaşmışsınız. O halde yaptığınız işlemi geri alınız veya işlem öncesi aldığınız dosya yedeklerinizi yükleyiniz.
cevap yazdıgınız için tşk edrim ama ben ön bellek öncesi hiçbirşey yapmadım ki ... avatar yukleyemiyodu arkadaşım bende onun boyutu yukselttim belki dedim hafıza doludur ön bellegi temizleyi tıkladım ve sonra forum açılmadı .... elimde yedek de yok ...
Ön bellek temizliğini YKP > Genel sekmesinden yapmıştınız değil mi?KLinK yazdı:cevap yazdıgınız için tşk edrim ama ben ön bellek öncesi hiçbirşey yapmadım ki ... avatar yukleyemiyodu arkadaşım bende onun boyutu yukselttim belki dedim hafıza doludur ön bellegi temizleyi tıkladım ve sonra forum açılmadı .... elimde yedek de yok ...
Eğer dediğim yerden yaptıysanız bu önbellek temizliğidir. (Başka biryerlerden farklı şeyler yapmış olabileceğiniz için diyorum) Yani uzun zamandır ön bellek temizliği yapmıyorsanız uzun bir zaman önce yaptığınız bir değişikliğin etkisidir bu. Yani yaptığınız değişiklikler ne zaman ön bellek temizliği yaparsanız o zaman baş gösterir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir