Kullanıcı Mesajları..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Kullanıcı Mesajları..

Mesaj gönderen ReplaX123 »

Merhaba Arkadaşlar Ben Sitemde Örnek olarak

bir üye var konu paylaşım veya herhangi öle şeyler yaptı ama bir şeyden dolayı uyarı aldı hemen konularını editliyorlar ve küfürlü yazılar yazıyorlşar öle paylaşımlarında editlememek için tüm mesajları kendi üstüme almanın yolu varmı tabi banlıcam ama hemen de görünmüyorlarki yani o yüzden hepsini kendi üstüme alıcam paylaşımlarıyla

veya banlanan bir kişi çok güzel konuları var ama birşeyden dolayı banlandı onun konularını kendi adıma almak için kolay bir eklenti varmı acaba..
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kullanıcı Mesaajları..

Mesaj gönderen Dn_35 »

yolu var ama bir üyenin açtığı başlığı kendine almak etik birşey değilki, iyi veya kötü o başlıkta emeği var.

En güzeli ACP'den Düzenleme zaman limiti'ni kısa bir zaman yap, süre doldumu başlığı düzenleyemesinler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

emeği varsada ama editliyor sonrsa editli konuları hallemek çok zor oluyor

düzenleme zaman limiti kaç dakika olabilir sizce tahminen genel olarak kaç iyi olur..
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Düzenleme zaman limitini 2 gün yap örnek olarak, ama moderatör ve yöneticiler dışında bazı kişilere de sonsuz düzenleme izini ver. Burada küçük bir izin eklentisivar. Bu izin kullanıcılara mesaj düzenleme limiti 5 dakika bile olsa, sınırsız yazma hakkı verme düzenlemesini sağlıyor.

Ayrıca istersen user_merger.php adında bir script vardır, onunla o üye ile kendi üyeliğini birleştirip otomatik tüm mesajlarını üzerine geçirebilirsin, ama henüz riskli sayılır.
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

peki teşekkürler bilgi için...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir