phpBB Türkiye - En iyi phpBB forum sitesi yarışması (2009)

İlk mesajınızı göndermeden önce bu forumu ve kurallarımızı okuyun!
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
Mesajlar: 6971
Kayıt: 18.09.2005, 20:51
İletişim:

phpBB Türkiye - En iyi phpBB forum sitesi yarışması (2009)

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB Türkiye, phpBB yazılımı kullanılarak yapılmış en iyi forum sitesini seçiyor!

UYARI (14. Haziran. 2009): Yarışma başvuruları sona ermiştir, lütfen başvuruda bulunmayınız!!

Merhaba,

Bildiğiniz gibi daha öncede böyle bir yarışma düzenlemiştik ve başvurusu kabul edilen 28 site şu başlıkta oylama sunulmuştu: http://www.phpbbturkey.com/about8824.html

Bu sitelerden en çok oy alan 3 tanesi Bağlantılar sayfamıza eklenmişti.

Bu senede aynı şekilde yarışma düzenliyoruz. Fakat bu sefer sadece phpBB 3.0.x sürümlerini kullanan forum siteleri seçilecektir. Kurallarımız da eskisinden farklı olarak değiştirilmiştir. Buna göre yarışmaya katılmak isteyen forum siteleri aşağıdaki kuralları taşımak zorundadırlar:

1- Yarışmaya katılacak sitelerde phpBB 3.0.x sürümlerinden (BETA ve RC sürümler hariç) herhangi biri kullanılıyor olmalıdır.
2- Yarışmaya katılacak siteler ücretsiz/sponsor hosting üzerinde barındırılıyor olmamalıdır.
3- Yarışmaya katılacak sitelerin bağlı olduğu alan adı .com .net ya da .org uzantılı olmalıdır.
4- Yarışmaya katılacak sitelerin bağlı olduğu alan adı ücretsiz bir servisten alınmış olmamalıdır.
5- Yarışmaya katılacak siteler yasa dışı içerik, crack, warez, mp3 v.b. materyaller kesinlikle içermemelidir.
6- Yarışmaya katılacak sitelerin kullanmış olduğu phpBB yazılımının Türkçe çevirisi phpBB.com ya da sitemiz üzerinden indirilmiş ve phpBB Türkiye - http://www.phpbbturkey.com - imzasıyla yayınlanmış olmalıdır. phpbb.com ya da phpbbturkey.com siteleri dışından indirilen Türkçe dil paketlerini kullanan siteler yarışmamıza kabul edilmeyecektir.
7- Yarışmaya katılacak sitelerin hiç birinde phpBB imzası ya da Türkçe çeviri imzası silinmemiş olmalıdır. (Ayrıca bu imzaları silen ya da kaldıran site sahipleri tarafımızdan ve phpBB resmi sitesinden yardım alamaz.)


Bu seneki yarışmamızda öncekinden farklı olarak (adaletsiz oylamayı önlemek açısından) jüri oylamasıda yapılacaktır. Jüri oylaması şu şekilde belirlenecektir:

En çok oy alan siteler jüri (yönetim ekibimiz) tarafından incelenecek ve bu sitelerin oy sayısını düşürme ve yükseltme yetkisine sahip olacaktır. Örneğin a.com sitesi 246 oy almış ve sıralamada 1. olmuşsa, b.com sitesi ise 146 oy almış ve sıralamada 2. olmuşsa, c.com sitesi de 60 oy almış ve sıralamada 3. olmuşsa jüri bu üç siteyi listedeki diğer siteler ile beraber inceleyerek karşılaştırma yapacak ve sitenin içerik, kalite ve tasarımını gözönünde bulunarak 1. olan siteyi sonuncu yapabilecektir. Ya da 2. olan site ile 11. olan siteyi, 3. olan site ile de 1. olan sitenin yerlerini değiştirebilecektir. Kısacası sitelerin yarışmasını kazanmasındaki son noktayı jüri (yönetim ekibimiz) koyacaktır.

Ayrıca yöneticilerin sırf ilgili siteye oy vermek için kayıt olan kişileri inceleme ve denetleme yetkisi de olacaktır. Bu nedenle yarışmaya katılacak sitelere tavsiyemiz; kesinlikle arkadaşlarınıza ya da tanıdıklarınıza bu siteye üye olmaları ve oy vermeleri konusunda tavsiyelerde bulunmayınız. Çünkü ilk 3'e girecek siteleri phpBB kullanan webmasterlar ve bu işten gerçekten anlayan kişiler ile jüri (phpBB Türkiye yönetimi) seçecektir. Dışarıdan katılan ve sırf oy vermek için bu siteye üye olmuş phpBB yazılımından ve kodlamalarından hiç bir şey anlamayan kişilerin oyları kesinlikle kabul edilmeyecek ve bu davranışlarda bulunan ya da bulunmaya teşvik eden siteler yarışmadan derhal diskalifiye edilecektir.



Yarışmaya katılmak isteyen site sahipleri 14.Haziran.2009 Pazar günü akşam saatlerine kadar aşağıdaki şablona uygun olarak ESQARE kullanıcı adlı yöneticiye özel mesaj yoluyla bildirebilirler. Bu tarihten sonra hiç bir sitenin başvurusu kabul edilmeyecektir.

Not: Lütfen alttaki şablonun dışında başka mesajlar göndermeyiniz.

Ad Soyad:
Site Adresi:
Site Açıklaması:
Site Açılış Tarihi:


-Örnek-
Ad Soyad: Oktay Altan
Site Adresi: http://www.phpbbturkey.com
Site Açıklaması: phpBB Türkçe Destek
Site Açılış Tarihi: 18 Eylül 2005

Yarışmamız oylamaya siteler arasında tarafımızdan ön eleme yapıldıktan sonra (kural dışı siteler elenerek) tahmini olarak 20.Haziran.2009 tarihinde açılacaktır.

Saygılarımızla,

phpBB Türkiye yönetimi
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
Mesajlar: 6971
Kayıt: 18.09.2005, 20:51
İletişim:

Re: phpBB Türkiye - En iyi phpBB forum sitesi yarışması (2009)

Mesaj gönderen ESQARE »

Yarışma başvuruları sona ermiştir. Şu andan itibaren yarışmaya katılım başvurusu alınmayacaktır. Lütfen başvuru yapmayınız.

Başvuru yapan siteler tarafımızdan incelenme aşamasındadır, bu siteler arasında kurallarımıza uygun olarak kabul edilen siteler belirlenerek, 20 Haziran 2009 tarihinde oylamalar başlayacaktır. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“Duyurular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir