son mesajlardaki re: yazısı( çözüm içerde)

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

son mesajlardaki re: yazısı( çözüm içerde)

Mesaj gönderen zafer715 »

Arkadaşlar son mesajlardaki Re: yazısını nail kaldirabilirim. yada ''Re:'' yerine ''•'' ibaresini nasil kullanabilirim. posting.php dosyasindaki

posting.php
AÇ:
posting.php

BUL:

Kod: Tümünü seç

if (($mode == 'reply' || $mode == 'quote') && !$submit && !$preview && !$refresh)
{
    $post_data['post_subject'] = ((strpos($post_data['post_subject'], 'Re: ') !== 0) ? 'Re: ' : '') . censor_text($post_data['post_subject']);
} 
DEĞİŞTİR:

if (($mode == 'reply' || $mode == 'quote') && !$submit && !$preview && !$refresh)
{
    $post_data['post_subject'] = ((strpos($post_data['post_subject'], 'Re: ') !== 0) ? 'Cvp: ' : '') . censor_text($post_data['post_subject']);
} 
''Re:'' ibresini değiştirdim sonuç "olumsuz"

viewtopic.php

dosyasindan re ibaresini su şilde enjekte ettim

//'POST_SUBJECT'      => $row['post_subject'],
      'POST_SUBJECT'      => str_replace('Re: ', '',$row['post_subject']),
sonuç : "olumsuz"

SolQ sorgulamadan zenali arkadaşimizin dediği sorgulamayi yaptim sorgulama

UPDATE phpbb_posts SET post_subject = replace(post_subject,"Re:","");

UPDATE phpbb_forums SET forum_last_post_subject = replace(forum_last_post_subject,"Re:","");
sonuç: geçici çözüm evet çalışıyor "Re" ibarelerini kaldiriyor fakat. biri yeni bir cevap yazınca yine ortaya çıkıyor. surekl solQ sorgulamasıda yapamamki ben. "olumsuz"

mutlaka bunlar dışında farklı biyerde olmalı

phpbb: surum 3.0.8
mod: NV_advanced_last_topic_titles 1.3.1

yardımlarınızı bekliyorum...
En son zafer715 tarafından 12.04.2011, 15:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: son mesajlardaki re: yazısı

her yaptıgım işlemde onbellek temizliği ve tema yenileme işlemlerini yapıyorum.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

phpbb.com sitesinde bu konu ile ilgili uzun bir tartışma var, fakat henüz net bir çözüm önerisi geliştirilmiş değil.

NV_advanced_last_topic_titles modunun 1.2.8 sürümünü kullanıp daha önce verdiğim kodları kullanarak Re: yazısını kaldırabilirsiniz.

Not: 1.2.8 sürümü phpbb 3.0.8 ile uyumludur, sorunsuzca kullanıyorum.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu ''re'' kodu moddan mi geliyor yoksa phpbb nin kendi içinde zaten varmi?

yani daha açık soyle anlatiyim. normal sartlar ben bu eklentiyi kurmasam phpbb3 un orjinalinde posting.php dosyasinda ''Re:'' ibaresi var. demekki Re ibaresini mod değil phpbb nin kendi olusturuyor. bu re ibaresinin geçtiği dosyalardan ''Re" ibaresini ''•" ile değiştirirsem hem bu kotu goruntuyu kaldirir hemde engel teşkil etmez.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu site last topic kurulu degil ama benim her yazdıgım mesajda Re: yazısı çıkıyor başlık olarak. demekki phpbb nin içinde biyerde bu "Re" ler
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tek tek tum dosyaları arayacagim napalim re çıkanları ayiracagim.

hiç yoktan ben halledersem baskalari bu sorunla karşılaşınca ugraşmazlar boşyere
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:wink:
En son zafer715 tarafından 13.04.2011, 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sonuç olumlu değişim yapılacak dosyalar

posting.php
viewtopic.php
includes/functions_content.php

bu dosyalardaki "Re:" ibaresini aratin. ve Re yerine istediğiniz bir imge koyun ben " * " koydum.

bu islemi yapınca ana sayfada halen Re kısımlari duruyor bunun içinde su solQ sorgulamayi yapın

UPDATE phpbb_posts SET post_subject = replace(post_subject,"Re:","");

UPDATE phpbb_forums SET forum_last_post_subject = replace(forum_last_post_subject,"Re:","");

değişimi yaptiktan sonra Önbelleği temizleyin. artik yeni yazılan mesajlarda istediginiz karekter çıkacaktir. isterseniz "Re:" yerine Cvp: yazabilirsiniz türkçe olur. Saygilar dilerim....
En son zafer715 tarafından 12.04.2011, 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: son mesajlardaki re: yazısı( çözüm içerde)

kaldirmaya ugraşmadim. Re yerine " * " daha estetik geldi. re leri komple silipte deneyebilirsiniz soncun ne olacagini bilmiyorum ama. yedek almadan denemeyin. :D
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen doctoralone »

Keşke daha önceden görüp de uğraşmaktan kurtarsaydım seni, kusura bakma..

ben Cevap: olarak kullanıyorum bence daha iyi oluyor, eskiden tamamen kaldırmıştım.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:D problem değil deneyim oldu:D
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir