Google Video BBCODE Güncellendi

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Google Video BBCODE Güncellendi

Mesaj gönderen kaya_m44233 »

video.google.com " İçin Yeni BBCOD
Yeni Playeri Kullanmanızı Öneririm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BBCode kullanımı

Kod: Tümünü seç

[GVideo]{TEXT}[/GVideo]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HTML yenileme

<embed id="VideoPlayback" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" flashvars="fs=true" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid={TEXT}&hl=tr" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

Yardım satırı

[GVideo]-1108181027205418681[/GVideo]
Kodu Yapan: Kaya_m4423

Arkadaşlar Sitenizdeki Daha önce Google BBCOD Ekliyse Düzenleye Tıklayınız HTML yenilemeDeki Eski Kodu Silin Benim Verdiğim HTML yenileme Kodunu Yapıştırın Ve Sitenizdeki Ekli OLan Videolarda Yeni Player OlacakTır

Emeğe Saygı Arkadaşlar Koyacağınız Siteye Alıntıdır VEya Kullanıcı Adımı Yazınız.

Player Hakkında Anlatım: http://video.google.com/videoplay?docid=1108181027205418681 Kırmızı İşaretli Sayılar Veya Harfleri Yapıştıracaksınız.

Örnek: [GVideo]-1108181027205418681[/GVideo]
En son kaya_m44233 tarafından 09.06.2008, 16:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Google Video BBCODE Güncellendi

Mesaj gönderen bplr »

kaya_m44233 yazdı:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emeğe Saygı Arkadaşlar Koyacağınız Siteye Alıntıdır VEya Kullanıcı Adımı Yazınız.
Burada ne demek istediğini anlamadım. Youtube, google bbcode kullanan herkes her video altında isim mi yazmalı?
Hem burada yaptığın özgün bir çalışma değil, zaten nette başkaları daha önce yayınlamış.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &sk=t&sd=a
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

Hayır bbcode yi başka bir siteye alıntı yapanlara dedim. ve google playerini değişti yeni sürümünü yaptı bende yeni sürümünün bbcodesini yaptım. anlatabildiysem ne mutlu senin verdiğin bbcode eski sürümü ve site ingilizce olduğundan bazıları bilmediği için türkçe anlatımıyla yaptım.
En son kaya_m44233 tarafından 09.06.2008, 02:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

paylasımın için tesekkürler.
kodu ekledim fakat her nedense video ilerlemiyor, sadece player ekranı var, buna linki komple mi koyacagız, yoksa bir kısımdan sonrasını mı?
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

aciyagulmek yazdı:paylasımın için tesekkürler.
kodu ekledim fakat her nedense video ilerlemiyor, sadece player ekranı var, buna linki komple mi koyacagız, yoksa bir kısımdan sonrasını mı?
anlatımı ekledim:
Player Hakkında Anlatım: http://video.google.com/videoplay?docid=-1108181027205418681 Kırmızı İşaretli Sayılar Veya Harfleri Yapıştıracaksınız.

Örnek: [GVideo]-1108181027205418681[/GVideo]
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pekala sadece kodun tümünü nasıl ekleyebiliriz buraya örnegin:

sadece bu kısmını değilde 1108181027205418681
bu sekilde linkin tümünü http://video.google.com/videoplay?docid ... 7205418681

eski bbcodede bunu o sekilde yapmıstım ama şimdi nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum
kaya_m44233
Kayıtlı Kullanıcı

aciyagulmek yazdı:pekala sadece kodun tümünü nasıl ekleyebiliriz buraya örnegin:

sadece bu kısmını değilde 1108181027205418681
bu sekilde linkin tümünü http://video.google.com/videoplay?docid ... 7205418681

eski bbcodede bunu o sekilde yapmıstım ama şimdi nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum
Bunun İçin Yeniden Kod Yazmam Lazımda. Böylede Kullanabilirsin Tam Link İçin Yeniden Yazmayı Deneyeyim Kardeş
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

öyle birsey yapabilirsen cok iyi olur, daha önceki bbcode de aynen o sekilde kullanıyorduk, şimdi bunu kimseye anlatamayız.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Hay saolasın kardeş bende yapıyordum yapıyordum olmuyordu kaç saattir upğraşıyorum yaa.. En sonunda burada başardım sanırım patch değişikliğinden dolayı olmuyormuş.. Teşekkürler..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
karahat
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen karahat »

kardeş tam linki yapıştırarak nasıl kullanabiliriz bu kodu?
dead
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dead »

Örnekler:

[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid={TEXT1}[/googlevideo]
HTML yenileme

<embed id="VideoPlayback" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" flashvars="fs=true" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid={TEXT1}&hl=tr" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

Yardım satırı

[googlevideo]google video[/googlevideo]
Tam linki kopyalayıp ekleyebilirsiniz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Yandex [Bot] ve 3 misafir