Reklam Yerleştirme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Reklam Yerleştirme
Ben sitemi değiştirdim yeni bir domain alıcam yine phpbb3 kuracağım. forumda bu konuyu araştırdım buldum ama phpbb2 içindi . ben her mesajın arasına google reklemı koymak istiyom ayrıca sitenin üstüne reklam koymak istiym bunu nasıl yaparım.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Reklam Yerleştirme
sitenin üstüne reklam eklemek için overall_header.html e ekleme yapmalısın. Onun en altına kodu ekle.
Mesaj aralarına kod eklemek için viewtopic_body dosyasında düzenlemer yapmalısın.
bu dosyaların ikisi de styles / senin teman / template in içinde.
Yapamazsan ayrıntılı oalrak anlatırım..
Mesaj aralarına kod eklemek için viewtopic_body dosyasında düzenlemer yapmalısın.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu modu kurabilirsiniz. Eğer kuruğ da değiştirmek istediğiniz yerler olursa sorabilirsiniz..C@N yazdı:ben yapamadım
http://startrekguide.com/community/view ... =84&t=2711
bu modu kurdum çok harika
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
bu viewtopic_body dosyasının nerelerınde duzenleme yapabılırız acep?radyobulut yazdı:sitenin üstüne reklam eklemek için overall_header.html e ekleme yapmalısın. Onun en altına kodu ekle.
blogcu
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
blogcu forum yazdı:bu viewtopic_body dosyasının nerelerınde duzenleme yapabılırız acep?
Kod: Tümünü seç
:: BUL ::
<!-- END postrow -->
:: ÖNCESİNE EKLE ::
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW --><!-- INCLUDE ad_banner.html --><!-- ENDIF -->

Ha bu arada subsilver2 için bu..
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [Çözüldü] Reklam Yerleştirme
Ya ben sonuna eklemeyi biliyorum ekledim zaten. ben ilk mesaja eklemek ıstıyorum. Forumda gorduydum bı ara galıba ama sımdı bulamadım

radyobulut yazdı:Kod: Tümünü seç
:: BUL :: <!-- END postrow -->
benim kullandığım ad_banner.html i ekledim. Gerekli değişiklikleri yaparsınız. 3.0.2 filan çalışır mı bilmiyorum ama.. Çalışması için elimden geleni yaparım. Zaten phpbb forumlarda en severek uğraştığım şey: reklam yerlşeştirmekKod: Tümünü seç
:: ÖNCESİNE EKLE :: <!-- IF postrow.S_FIRST_ROW --><!-- INCLUDE ad_banner.html --><!-- ENDIF -->
Ha bu arada subsilver2 için bu..
blogcu
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tam ne istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilir ben böyle sizin ne istediğini mi bulmaya çalışayımblogcu forum yazdı:Ya ben sonuna eklemeyi biliyorum ekledim zaten. ben ilk mesaja eklemek ıstıyorum. Forumda gorduydum bı ara galıba ama sımdı bulamadım![]()

Bi resim veya düzgün bi anlatım yeterli olacaktır. Mesala ilk mesaja nasıl bir reklam. Üstüne mi altına mı, imza kısmına mı, ekranın sağına mı...
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Mesela bu forumda oldugu gıbı ılk mesajın ıcıne reklam yerlestırmek ıstıyorum 

blogcu
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bi de temanızı yazarsanız halladebirimblogcu forum yazdı:Mesela bu forumda oldugu gıbı ılk mesajın ıcıne reklam yerlestırmek ıstıyorum

- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Karşık gibi görünüyor ama kendim yazdım. Kendim kullandım. Tavsiye ederim. Temada belki sorun çıkartır ama deneyerek düzeltiriz sorun değilblogcu forum yazdı:temam bo2soft. Subsılver uzerıne kurulu.

AÇÇÇÇÇÇ
BULLLLLLLLLLLviewtopic.php
//
//put this here... maybe somebody else can use it as well
$postrow = array();
$postrow = array_merge(postrow_cash($user_cache, $poster_id), $postrow);
$pre_message = 'rREKLAM KODUNU BURAYA YAZIN<br />';
'MESSAGE' => $message,
'PRE_MESSAGE' => $pre_message,
AÇÇÇÇÇÇ
BULLLLLLLLtemanızdaki/viewtopic_body.html
<div class="postbody">{postrow.MESSAGE}</div>
<div class="postbody"><!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->{postrow.PRE_MESSAGE}<!-- ENDIF -->{postrow.MESSAGE}</div>
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olası hata: siz yanlış yeri bulmuş olabilirsiniz. Mesela;blogcu forum yazdı:olmadı
şuradakini anlayabilirsem denicem
//put this here... maybe somebody else can use it as well
Bir de ben farklı bir sistem kullanacağım için böyle geerekmişti ama siz pre_message yi hiç karıştırmayıp, direk viewtopic_body.html deki değişiklikte {postrow.PRE_MESSAGE} yerine kodu yazarak da yapabilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir