Title sorunumu nasıl düzenlerim?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Title sorunumu nasıl düzenlerim?
merhaba arkadşlar sitedeki title'da gözüken site başlığı değilde acılan forum adı ne ise sekmede onun gözükmesini nasıl sağlayabiilirm.yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
resimde bakabilirseniz tarifini yaptım ne demek isteğimi anlayaçsınız.
http://img825.imageshack.us/f/titlesorunu.jpg/
resimde bakabilirseniz tarifini yaptım ne demek isteğimi anlayaçsınız.
http://img825.imageshack.us/f/titlesorunu.jpg/
Re: Title sorunumu nasıl düzenlerim?
phpBB SEO Optimal Titles modu ile bunu yapabilirsiniz: http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... es-42.html

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Hocam ilk önce teşekkürler ancak bir sorunla karşılaştım şimdi orda anlatılanların hepsini yapıyorum ancak sonrasında sayfa bozuluyor ve titlede sadece nokta işareti çıkıyor sayfada karışıyor sebebini anlayamadım bir türlü 4 kere denedim malesef aynı sonuç son versiyonda yüklü ama neden böyle oluyor çözemedim bu konuda bir bilginiz var mı?
rockfatal
Arkadaşlar bu modu kuramıyorum aslında benim tek istediğim site açıklamasının sonda ve kategoriye veya konu ismininde başta olmasını istiyorum altta ss ile örnekledim bunu biri açıklarsa çok sevinirim..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
rockfatal
AÇ:
styles/tema_adı/template/overall_header.html
BUL:
BUNUNLA DEĞİŞTİR:
styles/tema_adı/template/overall_header.html
BUL:
Kod: Tümünü seç
<title>{SITENAME} • <!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} • <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} • <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}</title>
<title><!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} • <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} • <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE} • {SITENAME}</title>

ustat bende phpseo modu yüklü seo optimal modu kurmam gerekiyormu,Yoksa kurulan phpseo ayarlardanda seo optimal title ayarları varda benmi yapmadım acaba eğer varsa nerde bu ayarı yapmam gerekiyor.sitem en son sürümdür.ESQARE yazdı:phpBB SEO Optimal Titles modu ile bunu yapabilirsiniz: http://downloads.phpbb-seo.com/phpbb-se ... es-42.html
phpBB SEO Optimal Titles modunu ayrıca kurmanız gerekli.

phpBB SEO Optimal Titles modunu kurarken install.xml dosyasını çalıştırtıktan sonra index.php de
Bul:
Bunula değiştir var:
Benim index.php de veya diğer dosyalarıda incelediğimde bulmam gereken kodları bulamıyorum..
Kullandığım tema styles/subsilver2 dir.php sürüm en son sürümdür.
Bul:
page_header($user->lang['INDEX']);
// www.phpBB-SEO.com SEO TOOLKIT BEGIN - TITLE
page_header($config['sitename']);
// www.phpBB-SEO.com SEO TOOLKIT END - TITLE
Kullandığım tema styles/subsilver2 dir.php sürüm en son sürümdür.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir