Site Doming Ayarları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Site Doming Ayarları
Arkadaşlara Benim Sitemin Domin kini Nasıl Değiştireceğim.
Başkası Siteme Girebilmesi İçin Ne Yapabilrim Yardımcı olursanız Sevinirim
Başkası Siteme Girebilmesi İçin Ne Yapabilrim Yardımcı olursanız Sevinirim
En son srocan1 tarafından 08.04.2011, 12:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: Siteme Başkası Giremiyor
daha açık anlatırsan yardimci olabliriz belki. url derken domain adindan mi bahsediyorsun?
Re: Siteme Başkası Giremiyor
Arkadaşlar Bu domin adresini Değiştiriyorum
Fakat Adres Bölümüne Yazdığımda OpenDns Çıkıyor
Fakat Adres Bölümüne Yazdığımda OpenDns Çıkıyor
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: Site Doming Ayarları
Bu sadece sizin bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum ve PhpBB ile ilgisi yoktur.
İnternet ayarlarından;
İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) çift tıkla.
İP ve DNS ayarlarını otomatik olarak ayarla.
İnternet ayarlarından;
İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) çift tıkla.
İP ve DNS ayarlarını otomatik olarak ayarla.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Acaba Domin Almakmı Gerekiyor Bunun İçin
sen bu siteyi nereye kurdunki millet nasıl girecek diye soruyorsun.
Arkadaşım Normal Forum Kurdum.Herkez Gibi Fakat Bu Domin Ayarını Yaptığımda
Yaptığım Foruma Girmiyor.OpenDns Çıkıyor
Yaptığım Foruma Girmiyor.OpenDns Çıkıyor
Domin nedir?
Doming nedir?
Domain demek istiyorsanız tabi o başka... OpenDNS sizin bilgisayarınızdaki DNS ayarları yüzünden çıkar. Domain diğer adıyla alan adınızı hosting firmanızdan temin edeceğiniz name serverlara yönlendireceksiniz.
Bu konunuda phpBB ile ilgisi yok.
Konu kilitlenmiştir.
Doming nedir?
Domain demek istiyorsanız tabi o başka... OpenDNS sizin bilgisayarınızdaki DNS ayarları yüzünden çıkar. Domain diğer adıyla alan adınızı hosting firmanızdan temin edeceğiniz name serverlara yönlendireceksiniz.
Bu konunuda phpBB ile ilgisi yok.
Konu kilitlenmiştir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir