konulardaki sayaç
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
konulardaki sayaç
Arkadaşlar normalde bir süre onceye kadar çalışan sayaç bugunlerde çalışmıyor. bazı yerlerde çalışıyor bazılarında çalışmıyor. forumu gezen kullanıcılar kısmında normalde biri o konudayken ismi çıkardı şimdi ise çıkmıyor. Nedeni nedir sizce? kullanıcı ordayken orda değilmiş gibi gosteriyor
En son zafer715 tarafından 01.05.2011, 14:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Katagoriler deki sayaç
mesela suan bu konudayım. alt tarafta kimler çevirim içi bölümünde kendi ismim yazıyor. fakat benim forumda sanki konuda değilmişim gibi gosteriyor. Ama katagorilerde oyle bir sknri yok katagorilerde çalışıyor. Sadece konularda çalışmıyor
temayla ilgili bir problem degil. başka temalardada ayni sknti var. bunu anladim. Katagorilerde gosteriyor. sadece knularda gostermiyor.Bu sebepten oturu kullanıcının gezdiği yeride gostermiyor profilde
Halen bu probleme bir çözüm bulamadım. Konulardaki sayaç çalışmıyor. ama katagorilerdeki çalışıyor. temayla ilgili değil çünkü diğer temalardada olmuyor.Bi el atabilirmisiniz. yapılmayacak birşey değilde sorun nerde olabilir bir fikir yurutemedim
Re: konulardaki sayaç
katagoride dikkat ederseniz ben varım çalışıyor.
Fakat
Konuya girince çalışmıyor. ne misafirleri gosteriyor. nede bir kayıtlı kullanıcıyı
arkadaşlar seoyla alakalı bir durum sanırsam dune kadar bir arkadaşın forumunda seo yoktu ve konularda çalışıyordu.Bugun seo kurdum baktım ondada bu durum soz konusu oldu. Seo kullanıpta bu sorunu olan varmı?
Seodan kaynaklı bir durum aynı sorun bende yaklaşık bir yıldır var.
Yeni bir güne gülümse !
http://www.phpbb-seo.com/boards/mixed-s ... t1945.html
Hata değilmiş dediğine göre, rewrite orada çalışmıyor pek önemli değil ama ilerde belki hallederiz demiş... =) Kendi sitelerinde de hala durum aynı
Hata değilmiş dediğine göre, rewrite orada çalışmıyor pek önemli değil ama ilerde belki hallederiz demiş... =) Kendi sitelerinde de hala durum aynı
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir