[MOD]Thanks for posts

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD]Thanks for posts

Mesaj gönderen lordtiger61 »

Mod Adı: Thanks for posts

Yapımcı: Палыч

Mod Sürümü: 1.2.8

Tanıtım: Mesajlara teşekkür edilmesini sağlayan kullanışlı bir mod ayrıca kendi bünyesinde birde toplist barındırmaktadır gayet hoş ykp kontrollü bir mod türkçe dil desteği şuanda bulunmamaktadır.

phpBB Sürümü: 3.0.7'e kurdum kod çakışması yok fakat mavilim temasında bir kod çakkışması var bulunamıyor kod eğer akansu moda bakarsa sevinirim :)

phpBB.com Linki: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 241ff1ab8f

Böyle bir uyarı diyor ingilizcem iyi olmadığı için çeviremedim:

Kod: Tümünü seç

Important!
Rating system works properly only if the database no record thanks from remote posts.
You must use the cleaning tool
Bu adresten modla ilgili açıklamalar mod supportu ve moda ait resimlere ulaşabilirsiniz.
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/thanks_for_posts/

1.3.3 Sürümü için : viewtopic.php?f=34&t=18197&p=105801#p105801
Dosya ekleri
thanks_for_post_v128.zip
(236.99 KiB) 385 kere indirildi
En son Mirach tarafından 20.06.2012, 12:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: 1.3.3 Sürümü başlık içerisinde mevcut.
Rhaumel
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD]Thanks for posts

Mesaj gönderen Rhaumel »

Bu modun 1.3.0 olan son sürümünü kurdum.Bir süre çok güzel çalıştı.Ayarları vs çalışırken şuan tanks butonuna basınca çalışmıyor.Bütün değişiklikleri dosya dosya kontrol ettim hepsi yerinde ve doğru.Sorun ne olabilir çözemiyorum yardım edermisiniz rica etsem sayın lordtiger61 şayet siz düzeltip kullanıyorsanız halen?
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

İlgili modifikasyonun güncel sürümlerini aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz.
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/thanks_for_posts/

MOD adı: Thanks for posts
Yapımcı: Палыч
MOD sürümü: 1.3.3
thanks_for_post_v133.zip
Thanks for posts 1.3.3
(290.29 KiB) 186 kere indirildi
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Buradan da devam edebilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir