Fakat, oradaki ön izlemede linkleri şöyle gösteriyor:
Bendeyse böyle: Sebebi nedir acaba?
ingilizcem olduğundan değil ya google translateye çevirtiyom bendesivasli_14 yazdı:Hocam Az Çok İngilizcen Var.PhpBB-Seo Ya Açsan Konuyu.. ? (Ayip Olmaz Dimi Adamlara : )
Hocam şimdi olay şöyle üstteki resim mod yapımcısının sitemap'ine ait görüntü oradaki linkler görüldüğü gibi normal konun ismindeki şekilde çıkıyor fakat benim sitemdeki sitemap'te ise alttaki resimde de görüldüğü şekilde link konu-t(konu id).html şeklinde görünüyor.Ademx33 yazdı:Ben yukarıdaki resimden bişey anlamadım SüKûT Kardeş ama sana ne cevap verdilerse onu veya açtığın konunun linkini burada paylaşırmısın. Çeviri konusunda öyle uzun boylu vakit almayan şeyler olursa tasa etme yardım ederiz..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 531
Burada ona sorduğun "Linkleri nasıl seninki gibi yapabiliriz" e cevaben bunun sitemap (site haritası) ile değil Ultimate SEO ayarlarıyla ilgili olduğunu söylemiş. URL yeniden yazım tipinin de İLERİ SEVİYE (Advanced) olması gerektiğini söylemiş. Siz de EVET zaten yaptım diyerek anlaşmışsınız.It depends on Ultimate SEO configuration, not Sitemap. URL rewriting type should be "Advanced"
Yok ya uğraşmıycam kalsın olduğu gibi ilerde direk olanını yaparlarsa kullanırız. Teşekkür ederim aslında şu aralar daha çok yapmak istediğim şey şuAdemx33 yazdı:Haklısın tehlikeli görünüyor zaten hiç girmedim mod işlerine. Umarım halledersin. Bize düşen bişey olursa yine burdayız inşallah.. İyi geceler..
Bu arada sitende videoları görünce aklıma geldi Person of interest hastasıyım eski bölümleriyle cebelleşiyorum kaç gündür..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 533
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir