Ziyaretçilere anasayfada uyarı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Ziyaretçilere anasayfada uyarı
merhaba arkadaşalar sitede vbaya bi arama yaptım ama bulamadım ... benim isteğim :
ziyaretçilere ana sayfada kutucuk içinde "forumun tüm imkanlarından yararlanmak için buraya tıklayarak üye olunuz" uyarısı gösteren bir mod varmı... lütfen yardım...
ziyaretçilere ana sayfada kutucuk içinde "forumun tüm imkanlarından yararlanmak için buraya tıklayarak üye olunuz" uyarısı gösteren bir mod varmı... lütfen yardım...
- VeLiDeSiDeRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Ziyaretçilere anasayfada uyarı
Benimde merak ettiğim bir konu! Ne kadar zaman olmuş mesaj yazılalı cevap gelmemiş 

Fazlada şey yapmamak lazım...
Benim de döne döne merak ettiğim bir konudur bu.
- VeLiDeSiDeRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kısmetse bir gün cevabını buluruz artık!!mokoko yazdı:Benim de döne döne merak ettiğim bir konudur bu.
Fazlada şey yapmamak lazım...
slm...
en üstte çıkıyor...
en üstte çıkıyor...
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php?f=34&t=13602
Senin dediğin bu değil galiba ama eğer senin istediğini doğru anladıysam çok basit bi iki düzenlemeyle yapılabilir ama üstte linkini verdiğim modu tavsiye ederim.
Senin dediğin bu değil galiba ama eğer senin istediğini doğru anladıysam çok basit bi iki düzenlemeyle yapılabilir ama üstte linkini verdiğim modu tavsiye ederim.
arkadaşlar modu kuruyorum ancak o resim çıkmıyor. resmi gerekli yerelere yükledim ancak resim çıkmıyor
Merhaba,pikachu yazdı:arkadaşlar modu kuruyorum ancak o resim çıkmıyor. resmi gerekli yerelere yükledim ancak resim çıkmıyor
Önbellek temizliği yapıp, şablonları ve görüntü kümelerini yenilediniz mi?
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende bu eklentiyi kurdum ama maalesef pikachu arkadaşın dediği sadece bir yazı var resimm falan görünmüyor. önbellek temizlendi resimler ve sablonlar yenilendi.
Dosyaları ftp den indirip editleyip yüklemek yerine direk olarak admin panelinden değiştirip önbelleği temizlerseniz çalışır 

Eski bir konu ama eğer ftp den değil de admin panelinden işlem yaparsan önbellek yenilemeye gerek yokmuş zaten. Ama illa yapacağım dersen bu sefer de yaptığın değişiklikler uçup gidermiş diye duymuştum bu forumda bir yerlerde aman dikkat derim.. Yanlış biliyorsam sonra düzeltirim.
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir