uzun süre sonra döndüm (:lordtiger61 yazdı:
@akansu
Özcan yakın zamanda aramıza dönecek...
vBulletin4 pro [3.0.7]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: vBulletin4 pro [3.0.7]
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Hoşgeldin Özcan, geçmiş olsun.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Evet yaa geçmiş olsun hoşgeldin tüm forum ailesi olarak ne zamandır gözlerimiz seni arıyordu bizi baya korkuttun. Geç te olsa gelişinle mutlu olduk tekrar....
Edit : Aynı anda 2 sayfada da bilgi verilince karışıklık çıkıyor. EsmerÖzcan Hakkında isimli sayfadan geçmiş olsun dileklerimize devam edersek iyi olacak sanırım....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 320
Edit : Aynı anda 2 sayfada da bilgi verilince karışıklık çıkıyor. EsmerÖzcan Hakkında isimli sayfadan geçmiş olsun dileklerimize devam edersek iyi olacak sanırım....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 320
En son Ademx33 tarafından 07.06.2011, 21:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hoş geldin Özcan geçmiş olsun kardeşim 

- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba^^
Sizin gibi değerli bir arkadaşımızın tekrar aramızda olduğunu bilmek çok güzel. Çok geçmiş olsun.
İyi forumlar.
Sizin gibi değerli bir arkadaşımızın tekrar aramızda olduğunu bilmek çok güzel. Çok geçmiş olsun.
İyi forumlar.
Öncelikle Özcan arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim...
Tema gayet güzel temayı yükledim fakat sitemde renkler ve arkaplanlar sanırım? cıkmadı?
acaba nerde hata yaptım.
site adresim: www.kod222.com.nu
Tema gayet güzel temayı yükledim fakat sitemde renkler ve arkaplanlar sanırım? cıkmadı?
acaba nerde hata yaptım.
site adresim: www.kod222.com.nu
Daha önce dediğim gibi ilk defa bugün bir tema denemesi yapayım dedim ve bunu kurdum. Çok güzelmiş ama maalesef uzun uğraşlarla kendi düzenlediğim anasayfamı da bırakasım gelmedi keşke en başta hiç uğraşmadan bunu kursaymışım. Bu arada teşkilatforum da bir sorun mu var ?
Mesaj No : 377
Mesaj No : 377
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yakinda Yeni sürümü www.teskilatforum.net/forum.html benzeri halinde yayinlanacaktir.
4 aydır heyecanla bekliyoruz..ins yakındır..elinize sağlık..esmerozcan yazdı :
Yakinda Yeni sürümü http://www.teskilatforum.net/forum.html benzeri halinde yayinlanacaktir.
bu hafta açılacağını söylemişti o forum görevlilerinden biri. hatta esmerözcan premod 1.1 ücretsiz ve 2.0 ücretli sürümlerinin çıkacağını da söylemişti. bakalım bekleyelim bi kaç güne site tekrar hayata döner heralde.
Forumlarla logo arasındaki beyaz kısmı nasıl renklendirebilirm YARDIM
?
(site imzamda)

(site imzamda)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir