[3.0.5] Sabah (1.0.0)

phpBB 3.0.x sürümleri için yayınlanan yeni stiller ya da temaların duyuruları için bu forumu kullanabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[3.0.5] Sabah (1.0.0)

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Tema Adi: Sabah
Yazar: EsmerÖzcan
Tema Sürümü: 1.0.0
phpBB Sürümü: 3.0.5

20.10.2009 phpBB.com Onayli

Download: sabah.zip
Dosya Boyutu: 292328 Bytes

demo:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

phpbb.com linki: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1826135
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [3.0.5] Sabah (1.0.0)

Mesaj gönderen satcell »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu Tema İnternet Explorer ve Google Chorome ile uyumlu değil sadece Mozilla Firefox ile uyumlu.Tema explorer ve chorome de sağ tarafa çok geniş bir şekilde boşluk bırakıyor ama mozilla da sorun yok
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

İE 7-8'de sayfayı yeni bir sekmede açıp sonra diğer sekmeler arasında gezinip sonra tekrar Sabah temasının olduğu sayfayı açınca bu problem oluyordu eskiden.Düzeltmiştim ben bunu ama sanırım yazı uzun olduğu için tekrar etmiş =)

Şu işlem büyük ihtimal işe yarar:

Aç: menu1.html

:idea: Bul

Kod: Tümünü seç

{L_LOG_ME_IN}
:arrow: Değiştir

Hatırlasın mı?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

akansu yazdı:İE 7-8'de sayfayı yeni bir sekmede açıp sonra diğer sekmeler arasında gezinip sonra tekrar Sabah temasının olduğu sayfayı açınca bu problem oluyordu eskiden.Düzeltmiştim ben bunu ama sanırım yazı uzun olduğu için tekrar etmiş =)

Şu işlem büyük ihtimal işe yarar:

Aç: menu1.html

:idea: Bul

{L_LOG_ME_IN}
:arrow: Değiştir

Hatırlasın mı?
internet explorer de düzeliyor ama google chrome ile uyumlu değil tema,google chrome ile sağ tarafta boşluk kalmaya devam ediyor
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

*Bu tema da güvenlik açığı var mı ?

*Teşkilat forum teması benzeri ama teşkilat forum da anasayfada son mesajlar bölümü farklı bu tema da farklı

*Bu tema google chorome ile uyumlu değil ama benzer tema teşkilat forum teması uyumlu
En son satcell tarafından 23.10.2009, 19:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

satcell yazdı:*Bu tema da güvenlik açığı var mı ?

*Teşkilat forum teması benzeri ama teşkilat forum da anasayfada son mesajlar bölümü farklı bu tema da farklı

*Bu tema google chorome ile uyumlu değil ama benzer tema teşkilat forum teması uyumlu

*Böyle sorunlu bir temaya nasıl phpbb.com onaylı deniliyor ?
ne gibi güvenlik acigi olsunki bir temadan?

Sitemdeki foruz_sabah temasindaki son mesajlar kismi ayni ne degisik geldi gözünüze anliyamiyorum?

akansunun buldugu cözüm google chromede de artik düzgün gösteriyor temayi, sorun menu1.html deymis

Cözümü ./template/menu1.html

Hepsini bununla degistir

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
        <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}" style="float:left;position:relative;">   
            <table width="100%" cellspacing="0">
              <tr>
                 <!-- IF SCRIPT_NAME == 'index' -->      
                    <td width="25%">
                    <span class="genmed">{L_USERNAME}:</span><br /><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span>
                </td>
                    <td width="25%">
                    <input tabindex="100" class="post" type="text" name="username" size="10" />

<input tabindex="101" class="post" type="password" name="password" size="10" />
                </td>
                <td width="50%" nowrap="nowrap">
                    <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED -->
                   <span class="genmed">{L_LOG_ME_IN}</span><input tabindex="102" type="checkbox"  class="radio" name="autologin" />
                   <!-- ENDIF -->
                   <br />
                   <input tabindex="103" type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" />
                </td>
    <!-- ELSE -->
        <span class="genmed"><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}"><strong>{L_LOGIN_LOGOUT}</strong></a><!-- IF not S_IS_BOT and S_REGISTER_ENABLED -->&nbsp;|&nbsp; <a href="{U_REGISTER}"><strong>{L_REGISTER}</strong></a><!-- ENDIF --></span><!-- ENDIF -->
                </tr>
            </table>
       {S_FORM_TOKEN}
        </form>
    <!-- ENDIF -->

<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
        <tr>
            <td class="genmed">
             <strong>{S_USERNAME}</strong><br />
             {LAST_VISIT_DATE}<br />
             <!-- IF S_DISPLAY_PM --><a href="{U_PRIVATEMSGS}">{L_PRIVATE_MESSAGES}</a> : {PRIVATE_MESSAGE_INFO}<!-- ENDIF -->
             <!-- IF PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD --><br /><a style="color:red!important;" href="{U_PRIVATEMSGS}">&nbsp;{PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD}</a><!-- ENDIF -->
          </td>
       </tr>
    </table>
    <!-- ENDIF -->
Akansuya tesekkürler...

phpbb.comunda gözünden kacmis olabilir ya da baska birseydir "böyle sorunlu tema" bir dosya hatasindan ;)
akblt.space

Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

menu1.html dosyasını Özcan'ın bir yukarıda verdiği ile değiştirmek gerekiyor.3.0.6 güncellemesinde indirme linkine de yansıyacaktır sanıyorum ;)

@satcell abuk-subuk yazılarından dolayı seni düşmalara ekliyorum...
*Böyle sorunlu bir tema" demişsin! Temayı düzelttik sıra sende :mrgreen:
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

akansu yazdı:menu1.html dosyasını Özcan'ın bir yukarıda verdiği ile değiştirmek gerekiyor.3.0.6 güncellemesinde indirme linkine de yansıyacaktır sanıyorum ;)

Dosyayı değiştirdim ve {L_LOG_ME_IN} olan yeride değiştirdim böylece sorun çözüldü.
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

EsmerÖzcan yazdı:
satcell yazdı:*Bu tema da güvenlik açığı var mı ?

*Böyle sorunlu bir temaya nasıl phpbb.com onaylı deniliyor ?
ne gibi güvenlik acigi olsunki bir temadan?

Sitemdeki foruz_sabah temasindaki son mesajlar kismi ayni ne degisik geldi gözünüze anliyamiyorum?

akansunun buldugu cözüm google chromede de artik düzgün gösteriyor temayi, sorun menu1.html deymis

Cözümü ./template/menu1.html

Hepsini bununla degistir

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
        <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}" style="float:left;position:relative;">   
              <tr>
                 <!-- IF SCRIPT_NAME == 'index' -->      
                    <td width="25%">
                    <span class="genmed">{L_USERNAME}:</span><br /><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span>
                </td>
                    <td width="25%">
                    <input tabindex="100" class="post" type="text" name="username" size="10" />

<input tabindex="101" class="post" type="password" name="password" size="10" />
                </td>
                <td width="50%" nowrap="nowrap">
                    <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED -->
                   <span class="genmed">{L_LOG_ME_IN}</span><input tabindex="102" type="checkbox"  class="radio" name="autologin" />
                   <!-- ENDIF -->
                   <br />
                   <input tabindex="103" type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" />
                </td>
    <!-- ELSE -->
        <span class="genmed"><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}"><strong>{L_LOGIN_LOGOUT}</strong></a><!-- IF not S_IS_BOT and S_REGISTER_ENABLED -->&nbsp;|&nbsp; <a href="{U_REGISTER}"><strong>{L_REGISTER}</strong></a><!-- ENDIF --></span><!-- ENDIF -->
                </tr>
            </table>
       {S_FORM_TOKEN}
        </form>
    <!-- ENDIF -->

<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
        <tr>
            <td class="genmed">
             <strong>{S_USERNAME}</strong><br />
             {LAST_VISIT_DATE}<br />
             <!-- IF S_DISPLAY_PM --><a href="{U_PRIVATEMSGS}">{L_PRIVATE_MESSAGES}</a> : {PRIVATE_MESSAGE_INFO}<!-- ENDIF -->
             <!-- IF PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD --><br /><a style="color:red!important;" href="{U_PRIVATEMSGS}">&nbsp;{PRIVATE_MESSAGE_INFO_UNREAD}</a><!-- ENDIF -->
          </td>
       </tr>
    </table>
    <!-- ENDIF -->
Akansuya tesekkürler...

phpbb.comunda gözünden kacmis olabilir ya da baska birseydir "böyle sorunlu tema" bir dosya hatasindan ;)
Anasayfadaki son mesajlar kısmı verilen temada saat tarih mesaj yazan hepsi sol tarafta idi ama foruz da saat tarih en sağ tarafta mesajı yazan en sol tarafta konu başılğıda en sol tarafta.Ama ben burda viewtopic.php?f=39&t=16975 gösterdiğim şekilde yaptım. Cözümü ./template/menu1.html için teşekkürler
uzman_acar
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen uzman_acar »

EMEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER.
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

akansu yazdı:menu1.html dosyasını Özcan'ın bir yukarıda verdiği ile değiştirmek gerekiyor.3.0.6 güncellemesinde indirme linkine de yansıyacaktır sanıyorum ;)

Tema phpbb3 3.0.6 için ne zaman güncellenecek.Temada hızlı cevap görünmüyor
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

nezaman vaktim olursa bu hafta sonu belki yaparim...
akblt.space

satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

EsmerÖzcan yazdı:nezaman vaktim olursa bu hafta sonu belki yaparim...
Bir yıl sonra yani :D.Temada şöyle bir sorun var[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

satcell yazdı:
EsmerÖzcan yazdı:nezaman vaktim olursa bu hafta sonu belki yaparim...
Bir yıl sonra yani :D.Temada şöyle bir sorun var[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
neden sorun ?
akblt.space

Kilitli

“3.0.x Stil Tanıtımları & Duyurular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir