Konu (Yeni Başlık) Açamıyorum

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
phoenixq
Kayıtlı Kullanıcı

Konu (Yeni Başlık) Açamıyorum

Mesaj gönderen phoenixq »

Arkadaşlar ben forumu ilk açtıgımda İlk Kategorim altındaki 1-2 forum da yeni başlık butonu çıkıyordu böylelıkle izinleri kopyalarak yeni açtıgım forumlarda da konu açabiliyordum fakat yalnışlıkla İlk Kategorimi sildim.İzinleri kopyalayamaz oldum. Forumu yenıden kurmam çözüm sağılacıgını düşündüm ama olmadı ben tekrar nasıl forum larımda Konu(Yeni Başlık) butonunu çıkartabilirim. :( :(

ŞUAN Kİ HALİ

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

İSTEDİĞİM ŞEKLİ

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Konu (Yeni Başlık) Açamıyorummmm

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

Bazı durumlarda Türkçe butonları yüklememişseniz de aynı sorunla karşılaşabiliyorsunuz.

Bilginize...
phoenixq
Kayıtlı Kullanıcı

Yapıyorum ama bir türlü olmuyor forumda da araştırdım baya bi bu konuyu malesef bi türlü yapamadım yaptığım aşamaları söylersem belki daha çok yardımcı olabilirsiniz.

Yönetim Paneli => İzinler => Forum Tabanlı İzinler => Grup Forum İzinleri => Kullanıcı Gurubu: Kayıtlı Kullanıcı Seçerek => Göndere Tıklıyorum => Tüm Forumları Seçerek Tekrar Göndere Tıklıyorum => Kategorilerimin ve Forumların Rolleri Geliyor => Kategorime : Sadece okuya bilme erişimi veriyorum => Forum'a ise : Standart Erişim veriyorum => Tüm izinleri uygula ya tıklıyorum... Sayfama Baktıgımda Yine Yeni Başlık Butonu Çıkmıyor :( :(
phoenixq
Kayıtlı Kullanıcı

Şuan ki temam da türkçe butonlar yok sorunu bu olabilir teşekürler türkçe bir tema bakarak deneyeceğim
phoenixq
Kayıtlı Kullanıcı

Teşekürler Türkçe bir tema denedim ve oldu.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir