Kayıt! [İSTEK]

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
MİRXAŞIK
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 1
Kayıt: 19.06.2011, 12:25

Kayıt! [İSTEK]

Mesaj gönderen MİRXAŞIK »

Arkadaşlar ben bu kayıt olurken benim istediğim soruları sormasını istioyrum nasıl olabilir.
black devil

Re: Kayıt! [İSTEK]

Mesaj gönderen black devil »

language-tr-ucp.php yi bul ve aç
içerisnde bunu bul

Kod: Tümünü seç

'TERMS_OF_USE_CONTENT'	=> '"%1$s" (diğer anlamda "biz", "tarafımız", "bizim", "%1$s", "%2$s") tarafından çoğaltılan, yasal olarak sınırlı olan alttaki koşulları kabul etmiş sayılıyorsunuz. Eğer yasal olarak sınırlı olan alttaki koşulların tümünü kabul etmiyorsanız o zaman lütfen "%1$s" mesaj panosuna giriş yapmayın ve/veya kullanmayın. Biz bu koşulları herhangi bir zamanda değiştirebiliriz ve sizi bilgilendirebiliriz, buna rağmen kendiniz düzenli olarak bu koşulları tekrar gözden geçirerek  "%1$s" mesaj panosunu kullanmaya devam edebilirsiniz, yasal olarak sınırlı olan bu koşulların güncellenmesi ve/veya düzenlenmesi durumunda meydana gelebilecek değişiklikleri de kabul etmiş sayılırsınız.<br />
	<br />
	Forumlarımız phpBB (diğer anlamda "onlar", "onlara", "onların", "phpBB yazılımı", "www.phpbb.com", "phpBB Grubu", "phpBB Takımları") tarafından güçlendirilmiştir -ki bu da "<a href="http://opensource.org/licenses/gpl-license.php">General Public License</a>" (diğer anlamda "GPL") altında bir forum yazılımı olarak yayınlanmıştır ve bu yazılımı <a href="http://www.phpbb.com/">www.phpbb.com</a> adresinden indirebilirsiniz. phpBB yazılımı sadece internet tabanlı tartışmaları kolaylaştırmak içindir, phpBB Grubu müsaade edilebilir içerik ve/veya davranış olarak izin verdiğimiz ve/veya izin vermediğimiz şeylerden sorumlu değildir. phpBB hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu adrese bakın: <a href="http://www.phpbb.com/">http://www.phpbb.com/</a>.<br />
	<br />
	Küfürlü, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik veya ülkenizin kanunlarını çiğneyici içerikler göndermemeyi kabul ediyorsunuz, "%1$s" mesaj panosu hangi ülkede barındırılıyorsa o ülkenin kanunları veya Uluslararası kanunlar geçerlidir. Bunları dikkate almamanız durumunda hemen ve süresizce mesaj panosundan yasaklanırsınız ve eğer tarafımızca gerekli görülürse İnternet Servis Sağlayıcınız da haberdar edilir. Bütün mesajların IP adresi bu koşulların uygulanmasına yardımcı olmak için kaydedilmektedir. "%1$s" mesaj panosunda uygun gördüğümüz durumlarda ve zamanlarda herhangi bir başlığı silme, değiştirme, taşıma veya kapatma hakkımızın olduğunu kabul ediyorsunuz. Bir kullanıcı olarak her girdiğiniz bilginin veritabanında saklanacağını kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dışında üçüncü şahıslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir hack saldırısı sonucunda bu bilgiler dağılırsa bundan "%1$s" veya phpBB kesinlikle sorumlu değildir.
	',

Kod: Tümünü seç

'TERMS_OF_USE_CONTENT'	=> '
aralarına istediğini yaz
uf-8 için http://www.kendimenotlar.com/blog/235/4 ... araci.html bu siteden faydaana bilirsin

forum içinde arattığımda şunu buldum
viewtopic.php?f=20&t=15605&p=100767&hil ... si#p100767
satcell
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 769
Kayıt: 25.01.2009, 20:42
Konum: samsun

Re: Kayıt! [İSTEK]

Mesaj gönderen satcell »

black devil

Re: Kayıt! [İSTEK]

Mesaj gönderen black devil »

şimdi akılıma geldi özel profil ok


satcell'e katılıyorum
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir