Mod Düzenlemeleri ve Dosyaları Mevcut Fakat Çalışmıyorlar!?

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
onder1
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 52
Kayıt: 23.06.2011, 15:07

Mod Düzenlemeleri ve Dosyaları Mevcut Fakat Çalışmıyorlar!?

Mesaj gönderen onder1 »

Merhaba arkadaşlar,

1 kaç hafta önce forum hiç bir sorun yokken aniden açılmamaya başlamıştı ve tek gelen beyaz bir sayfaydı.Bunun üzerine eski dosyaları tekrar yükleyerek siteyi açmayı başardım. hatalı aldığım dosyaları tekrar upload ettiğimde yüklü olan bazı modların çalışmadığını gördüm ve 2 hafta kadar uğraşıyorum sebebini bir türlü bulamadım. En basitinden Prime Login Return modu için gerekli düzenlemeler mevcut fakat aktif olmuyor. önbellek temizliğini ve cache klasörünün içini boşaltmama rağmen sorun düzelmiyor. bunun gibi bir çok mod aktif değil. Bunun nasıl çözebilirim acaba :cry: Kafayı yemek üzereyim Şimdiden Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Mesajlar: 1284
Kayıt: 01.07.2010, 11:27
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Mod Düzenlemeleri ve Dosyaları Mevcut Fakat Çalışmıyorla

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Kullandığınız tüm modların bir listesi mevcut ise eğer, bunları tekrar gözden geçirin.
Son olarak yüklemiş olduğunuz ve ayrıca önceden düzenlemiş olduğunuz dosyalar içerisinde arama yaparak ilgili satırların olup olmadığını kontrol ederek başlayabilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir