logo hakkında
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
logo hakkında
ben şimdi büyük bi logo yapmak istiyorum yeşiille işaretlediğim yere buraya büyük logoyu nasıl koayabilirim bide kırmızıı ile işaretlediğim yazıyı oradan nasıl kaldırırm orada gözükmemesini istiyorum
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: logo hakkında
yazıyı oradan nasıl kaldırman, aslında bilmen gerek Admin bölümündn silebilirsin veya değiştirebilirsin yazıyı.
Logo ise, burda örnek var.
viewtopic.php?t=16954
Logo ise, burda örnek var.
viewtopic.php?t=16954
-
- Kayıtlı Kullanıcı
şimdi yazıyı sildğim zaman ana sayfa yazıyo yukarıda kopmple kayboluyor bu sefer ben yazıyı silmeden sadece ana sayfada logonun olduuqu yerde gözükmemesini istiyorum sadece
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
bunu dene
viewtopic.php?t=19617
viewtopic.php?t=19617
-
- Kayıtlı Kullanıcı
burdaki <link REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://www.SİZİNSİTEADRESİNİZ.com/Forumun_kurulu _olduğu_klasör/favicon.ico"> forumun kurulu olduğu klasöre ne yazacaz resimi felan nereye atacağımı ben anlamadım bide aynı forumun logosu gibi yapmak istiyom ama yapamıorum bi türlü
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
Sana Tavsiyem kodlamasını HTML öğrenburakaydin yazdı:burdaki <link REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://www.SİZİNSİTEADRESİNİZ.com/Forumun_kurulu _olduğu_klasör/favicon.ico"> forumun kurulu olduğu klasöre ne yazacaz resimi felan nereye atacağımı ben anlamadım bide aynı forumun logosu gibi yapmak istiyom ama yapamıorum bi türlü
ileride daha cok sorunlar olucak , senin icin sorun olucak.
Logoya gelince :
aşağıdaki zip paketin aç ve içindeki ico resmini anasayfana yükle ( forumun bulunduğu dosyaya )
sona
AÇ
styles > stil adı > template > overall_header.html
Bul :
Kod: Tümünü seç
</head>
Kod: Tümünü seç
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="http://definekapisi.com/hazine.ico">
- Dosya ekleri
-
- hazine.zip
- zip paketini ac icindeki hazine.ico resmini ana dosyana ekle
- (1.01 KiB) 138 kere indirildi
En son captain future tarafından 17.06.2016, 10:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
Site Logo resminde ayarı küçük ,büyklük ayarlamak için style/theme/imageset.css
sıra 13 , 149 ile 52 yazılan genişlik ve uzunluk
sıra 13 , 149 ile 52 yazılan genişlik ve uzunluk
Resmin büklügü 470px × 313px.imageset.site_logo {
background-image: url("./images/site_logo.gif");
padding-left: 149px;
padding-top: 52px;
}
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Ustam ikon oldu ama logo olmadı dediğin gibi yaptım büyümedi aynı duruyo
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
cache güncelledinmi?
Admine gir , Genel bölümde
Admine gir , Genel bölümde
...temizleÖnbellek temizliği
Tüm önbellek ile ilgili ögeleri temizler; bu, önbelleklenen herhangi şablon dosyalarını ya da sorgularını kapsar.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
onu yapmıştım ustam zaten ama olmadı
- captain future
- Kayıtlı Kullanıcı
fazla büyük.padding-left: 4200px;
padding-top: 500px;
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir