Uyelerin profilinden e postayı kaldırmak
Uyelerin profilinden e postayı kaldırmak
Uyelerin profilinden nasil kaldırım e posta adresini?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Uyelerin profilinden e postayı kaldırmak
Konuyu takipteyim.
Neden diger konumu gösteriyorsun? Ne alaka simdi benim sitemi görmek istemen ve e posta bilgisini kaldırmak istemem? Çok mu meraklısın sitemin ne oldugunu?
Sadece 1 tanesini gösterdim diye mi bozuldunuz ? Birkaç tane daha göstereyim o zaman :
- viewtopic.php?p=116763#p116763
- viewtopic.php?p=114685#p114685
- viewtopic.php?p=114285#p114285
- viewtopic.php?p=114405#p114405
- viewtopic.php?p=113667#p113667
Haklısın bir alakası yok. Ama işte phpBB Türkiye Site Kuralları madde 5 var.
Sorulması gereken soru bu değil. Sorulması gereken soru şudur :
Çok mu zor bu kadar uyarıya rağmen site adresinizi yazmak ? Çok mu zor kurallara uymak ?
copyas yazdı: ↑17.02.2020, 01:48Seni ne ilgilendiri anlamadım? Yok ben bozulmuyorumda benim sitem seni neden çok ilgilendiriyor anlamıyorum, göstersem de anlamasın ki dünkü baska dilde. Pek merak etme, insanin basına ya meraktan ya.. dan gelir. Neyse.Sadece 1 tanesini gösterdim diye mi bozuldunuz ? Birkaç tane daha göstereyim o zaman :
Tamam, bu sitenin kurallarını ögrendim. Bir daha soru sormam baska yerde bulurum cevabini.Haklısın bir alakası yok. Ama işte phpBB Türkiye Site Kuralları madde 5 var.
Sorulması gereken soru bu değil. Sorulması gereken soru şudur :
Çok mu zor bu kadar uyarıya rağmen site adresinizi yazmak ? Çok mu zor kurallara uymak ?
Çok zor, özel seyden anlmadigini belli. Insan bazen bir seylerini özel tutmak istiyor fakat bunu anlayacak kabiliyet yokmuş sizde..
Admin, benim hesabımı kapatabilirsin. Böyle saygısız, insanların özeline saygı duymayan yerde artık kalmak istemiyorum.
Saygısız olan sizsiniz. Sorunlarınızı çözmemiz için kaç mesajdır site adresinizi profilinize yazmanızı, eğer genel olarak yazmıyorsanız yardımcı olmamız açısından özel mesaj yoluyla bize bildirmenizi söyledik. Siz bizi kaale almadığınız gibi daha hala yüzsüz bir şekilde yeni başlıklar açıp sorular soruyorsunuz. Kimin saygısız olduğu açıkça ortada.
Her neyse sizin gizli sitenize biz yardım etmiyoruz. Hesabınız sınırsız olarak yasaklandı, konu kilitlendi.
Bu arada sizi tebrik etmek isterim; kullanıcı adınızı tavırlarınızla uyumlu olarak seçmişsiniz...
Her neyse sizin gizli sitenize biz yardım etmiyoruz. Hesabınız sınırsız olarak yasaklandı, konu kilitlendi.
Bu arada sizi tebrik etmek isterim; kullanıcı adınızı tavırlarınızla uyumlu olarak seçmişsiniz...
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir