Yeni kayıt hatası

phpBB 3.3.x sürümleri ile uyumlu olan Eklentiler hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Cevapla
EFe1343
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 156
Kayıt: 06.09.2017, 13:18

Yeni kayıt hatası

Mesaj gönderen EFe1343 »

Merhabalar,

İki, üç gün önce foruma üye olmak isteyen bir kişiden destek isteği mesajı aldım. Foruma Üye olmayı deniyor ama "Maaleesef dış partide meydana gelen sorunlardan dolayı isteğinizi gerçekleştiremiyouz. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz." Ondan sonra üye olan kişiler olduğu için tam üzerine düşemedim ama bugün benzer bir şekilde üye olmayan bir kişiden daha e-posta aldım.

Sonra en son yaptığım değişilşiklere bakmak için YKP'den Bakım altındaki Yönetici Kayıtlarını inceledim. ftpden de error_log dosyasını kontrol ettim Onda tapatalk eklentisi ile ilgili fake _request.php dosyasında 'interface request_interface' satırını işaret eden bir hata vardı ama phpbb 3.3 e Tapatalk'un kararlı eklentisi çıkmadığı için devre dışı bırakmıştım zaten.

Yönetim kayıtlarında en son 'Inactive User Manager/Reminder for phpBB' güncellemiş ve Türkçe Dil dosyası eklemiştim. Eklentiyi devre dışı bıraktım ama bir şey değişmedi yime dış parti sorunu hatası verdi. Diğer bir hata da Stop Forum Spam eklentisiyle ilgili 'Bir kayıt ya da forum mesajı sırasında Stop Forum Spam çöktü' yazısı vardı. En son onu devredışı bırakınca hata giderilmiş oldu.

Sorum Stop Forum Spam eklentisi arasıra bu hatayı ama üst üste vermezdi. Acaba eklenti ile ilgili bir sorun mu oldu? Bu eklentiyi kullanan başka kişilerde böyle dsorunlar oldu mu? Çünkü eklentiyi silince bir çok kullanıcının çöktü yazısı altında kulalnıcı adı, IP'si ve e-postası görünüyordu. Genellikle ver tabanında olmayan kişleri engellemiyordu ama böyle bir sorun neden oldu merak ettimve başkalarının başına da geldi mi acaba?

İkinci sorum eklenti bozulmadan önce birçok Spam üyeliği engellemesi işime yarıyordu. Bu eklentiyi devre dışı bırakınca spam üylikler artar mı? Eklentiye ek olarak Google ReCaptcha kullanıyorum. Sadece CAPTCHA spam üyelikleri engellemeye yeterli olur mu?

Biraz konuyu uzattım ama yağtığım şeyleri de yazmak istedim. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Mesajlar: 346
Kayıt: 13.11.2016, 06:36

Re: Yeni kayıt hatası

Mesaj gönderen copyas »

https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/216696

Bağlantıda verilen github versiyonunu kurmayı deneyebilirsiniz.
Cevapla

“3.3.x Eklenti Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir