PhpBB logo yükleme sorunu

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Cevapla
minatodr1
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 1
Kayıt: 31.05.2020, 22:50

PhpBB logo yükleme sorunu

Mesaj gönderen minatodr1 »

Selamlar, forumdaki bütün logo yükleme konularına baktım ama hiçbirini beceremedim. Bilgisayara bağlanarak yapabilecek var mı?
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Mesajlar: 346
Kayıt: 13.11.2016, 06:36

Re: PhpBB logo yükleme sorunu

Mesaj gönderen copyas »

minatodr1 yazdı: 31.05.2020, 22:52 Bilgisayara bağlanarak yapabilecek var mı?
copyas yazdı: 05.02.2020, 00:39
phpBB Türkiye Site Kuralları konusunda madde 6. 'yı öncelikli olmak üzere diğer kuralları da müsait bir zamanda okuyunuz.

Özelden birilerine yaptırarak öğrenemezsiniz. Kendi çabalarınızla deneyerek daha iyi öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü atın, ne yaptığınızı anlatın vb. yardımcı oluruz.

Özelden yardım edersek de aynı sorunu yaşayan biri için tekrar yardım etmek durumunda kalıyoruz. Kimse forumda yazan bir şeyi yeniden anlatmaz. Makaleler bu yüzden vardır. Makalesi yoksa bile daha önce konuşulan bir konudan bağlantı verilir. Dolayısıyla forumlarda arama yapararak sorununuzu daha kısa sürede halledebilirsiniz. Örneğin, 48 saat sonra biri çıktı sorduğunuz soruya sadece link bıraktı. Boşuna beklemiş oldunuz. Ayrıca internet ortamında kimseye güvenemezsiniz. Bunları da yeni olduğunuz için aklınızda bulunsun diye yazdım. Bu soru özelinde hata yaptınız vb. demek için değildir. Yanlış anlaşılma olmasın.


Aşağıdaki bağlantıyı okuyun, daha sonra bu bağlantının 2. mesajındaki bağlantıya geçin.

viewtopic.php?f=115&t=22683

Son olarak logonun gözükmesi için önbellek temizliği gerekebilir.
Cevapla

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir