Foruma login bolumunde sayı kontrol sistemi nasıl kurarız ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Foruma login bolumunde sayı kontrol sistemi nasıl kurarız ?
Merhabalar Ben sımdı forumuma uyelerım girerken , logın kısımına bildiginiz gibi rumuzunu ve passwordunu yazıp giriyor. sımdı ben buna birde sayısal kontrol koymak istiyorum. hani register flood korumasında sayıverakam karısıgı bir resım cıkıyor ve onları yanındakı kutuya yazmamıs istenıyor ya . onu ben uyelerım logın olurken login bolumunede öyle bir şey eklemek istiyorum.
Duyduguma göre bazıları login kırıcı programlarla brute force denılen sistemle şifre kırmaya çalısıyorlarmıs. amacım onu engellemek . bunu nasıl yaparım. Bilgisi olan varmı ?
Duyduguma göre bazıları login kırıcı programlarla brute force denılen sistemle şifre kırmaya çalısıyorlarmıs. amacım onu engellemek . bunu nasıl yaparım. Bilgisi olan varmı ?
Merhaba superaslan, ilk önce yönetim panelinden -> ayarlar'a giriniz.
ve Görsel Doğrulama seçeneğinin olup olmadığına bakınız. Eğer böyle bir seçenek varsa evet'i seçip ayarları kaydedin.
ama bazı versiyonlarda "görsel doğrulama" yazmıyor..
bo$ olmasına rağmen karşısında evet - hayır seçeneği olan bir bölüm varsa ona evet deyiniz.. ondan sonra görsel doğrulama kodununko çıkıp çıkmadığını ntrol edin..
umarım yardımcı olabilirim..
ve Görsel Doğrulama seçeneğinin olup olmadığına bakınız. Eğer böyle bir seçenek varsa evet'i seçip ayarları kaydedin.
ama bazı versiyonlarda "görsel doğrulama" yazmıyor..
bo$ olmasına rağmen karşısında evet - hayır seçeneği olan bir bölüm varsa ona evet deyiniz.. ondan sonra görsel doğrulama kodununko çıkıp çıkmadığını ntrol edin..
umarım yardımcı olabilirim..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yanlıs cevap
yok hoca o secenek register flood koruması ıcın.
ben user logın ekranında sayı kontrol istiyorum.
ben user logın ekranında sayı kontrol istiyorum.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
cevap
tango hoca bu soruya cevap yokmu ?
Eh bu başlık açıldıktan sonra yaptım MOD'u.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Daha önce açıkladım ilk önce Arama yapın.Her başlık altından ayrı ayrı anlatamam.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir