phpBB 2.0.22 Çıktı (2.0.21'den 2.0.22'ye değişecek dosyalar)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpBB kod değişikliği güncellemesinde eski kurulan modlar v.b. şeyler gitmez.DoDoKnight yazdı:peki modlarım falan gidermi?baya bi mod kurmuştum çünkü?
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
surum guncellemesinden sonra bu hata cikti..
Kayit olurkennn
Birde profilde sifre degistirmek istersen? Acaba nere cakisti?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kayit olurkennn
Birde profilde sifre degistirmek istersen? Acaba nere cakisti?
Hollandaca http://www.dilogren.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
upgrade dosyasini calistirmis isen...
ftp ile girin sitenize.
oradaki install ve conrib dosyalarini sileceksin..
ftp ile girin sitenize.
oradaki install ve conrib dosyalarini sileceksin..
Hollandaca http://www.dilogren.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arama yaparsanız seviniriz:vengeful yazdı:Arkadaşlar hızlı cevap modu kullanmıyorum ama mesaj atıldığında ya da editlendiğinde, "Geçersiz oturum. Lütfen formu tekrar gönderin." şeklinde bir uyarı veriyor.
Bunu nasıl düzelteceğiz? Teşekkürler...
ESQARE yazdı:Nasıl düzeltileceğini yazdım bu başlıkta: http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=6295Actions yazdı:Hızlı cevapta sorun çıkardı..
Geçersiz Oturum. Lütfen formu tekrar gönderin şeklindeki uyarı çıkıyor.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Tüm yazılan mesajları okudum ama inanın birşey anlayamadım. Benim kullandığım sürüm 2.0.21.. Bu topiğin en başında bulunan iki dosyayı da indirdim.. Ama yapılması gereken ne onu tam anlayamadım. İlk forumu kurarken yaptığımız işlemleri tekrardan mı yapacağız? YOksa sadece Update... yazılı olan eklentiyi mi çalıştıracağız? Sürümü güncellemenin ilk yolu hangisi? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.. Şimdiden teşekkürler..
sürümü güncellemenin 2 yolu varBahadır yazdı:Tüm yazılan mesajları okudum ama inanın birşey anlayamadım. Benim kullandığım sürüm 2.0.21.. Bu topiğin en başında bulunan iki dosyayı da indirdim.. Ama yapılması gereken ne onu tam anlayamadım. İlk forumu kurarken yaptığımız işlemleri tekrardan mı yapacağız? YOksa sadece Update... yazılı olan eklentiyi mi çalıştıracağız? Sürümü güncellemenin ilk yolu hangisi? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.. Şimdiden teşekkürler..
1. varolan dosyaların, yeni versiyonla birlikte gelen dosyaların içindeki kodların eklenmesi (Kod Değişiklikleri)
2. forum sade phpbb ise sadece ilgili dosyaları hiç kod değiştirmeden yenileriyle değiştireceğiniz (Sadece Değişecek Dosyalar) kurulumun yapmanız.
ilk şıkta anlattığım genelde bununla yapıyoruz çünkü phpbb forumda bizim eklediğimiz modlar oluyor.. bu sayede elle tek tek yeni yapılan değişiklilikleri girerek, modlarımızın bozulmasını veya yok olmasını önlüyoruz.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir