[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
millet ya bu bbcode box için dosyalardaki psting_body.tpl lang_main.php gibi dosyaların değiştirilmesi lazımmış baktım bu dosyalrın hepsi tüm forumlarda aynı birisi bu dosyaları upload edip buraya koyabilir mi acaba
Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz
millet ya bu bbcode box için dosyalardaki psting_body.tpl lang_main.php gibi dosyaların değiştirilmesi lazımmış baktım bu dosyalrın hepsi tüm forumlarda aynı birisi bu dosyaları upload edip buraya koyabilir mi acaba
Deneyimli phpBB Forum // Portal Sitesi Kurmak İsteyenlere Cazip Fiyatlarla Kurulum // Geliştirme yapılır
Bilgi İçin Pm // Mail // Msn herhangibirini kullanabilirsiniz
ya bu hide mod ile youtube modun çakışması olayına bir çare bulamaz mıyız hide tıklayınca da [youtube] çıkıyor 2 modta tam olarak eksiksiz ve kusursuz olarak çalıştırma imkanı var mı varsa bu ufak görünen ama yapılamayan hatayı nasıl düzeltiriz.
video gösterdiğin için bunu boyle dusundun sanırım ama bu mod fazladan bw yemez cunku bu videoları kendi host una alıp ordan izletmiyosun Birisi senin forumunda youtube videosu izlerse youtube un bw sinden yer Zaten dikkat ettiysen videonun yuklenme asamasında status barda(sol alt taraf) hangi sunucudan ne yuklendigi yazar.
tuanna yazdı:ikinciyi kurdum hiç sorunsuz çalışıyor fakat sayfanın ortasına nasıl alabiliriz arkadaşlar bunu.çok kenarda duruyor.teşekkürler bu arada.
Kardeş Bence Hiç Kurcama Bu Mod Bendede Kurulu [Altta Çıkan Link Yazısınıda Kaldırdım Sexy Oldu Nasıl Olsa Üstüne Tıklayınca Linki Açılıyo=)] Bi Gün Gelir Yanda Seyretmen Gerekebilir Şu Şekilde Yap Olsun Bitsin
Üstad öncelikle emeğinize sağlık enfes bir şey. İki gündür uğraşıyorum forum olayında yeniyim. Modül ekleme olayını yeni yeni sayenizde öğreniyoruz.
Bu da yeni açtığım forumda istek alan bir konu, youtube'dan video izletimi.
Eklemeye çalıştım. Ama sanırım bir yer eksik neresidir bilmiyorum tekrar araştıracağım. Fakat sorunu yazayım belki sorunun yerini söyleyen bir arkadaşımız çıkar.
Videoyu yaziyorum [youtube]adres[/youtube] şeklinde, ama hiç bir şey çıkmıyor. Herhangi bir hata mesajı falan da vermiyor.
Boyutlardan olabileceğini düşündüm, ama youtube ile aynı boyutta, zaten sizde öyle vermişsiniz modülde.
Acaba bunun nedeni nedir? Yardım edebilecek biri var mı sorun konusunda?
Şimdiden teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
TaunMilitary Sen Youtube Modunu Düzgün Kurduğundan Eminmisin Herşeyi Yaptın Mı bbcode'da youtube nin resmi var mı Gözüküyo Mu Youtube Mıdunu Kurmazsan Olmas Arkadashım...