[MOD] The last Five and the Five popular / En son popüler...

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

bu forum izinlerinden kaynaklanan bi durum sanırım modla çakışan bi kısmı var forum izinlerininden birini bile kayıtlı[gizli] yapsan bu hatayı alıyosun :roll:
nobodyeven
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nobodyeven »

----sorun çözüldü ----

Arkadaşlar modu kurdum şu hatayı alıyorum

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/nobody/public_html/phpBB2/index.php on line 323

nasıl bu sorunu çözebilirim bi fikri olan???
Kullanıcı avatarı
m_e_s_e
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bu modu Sitemin anasayfasına koymak

Mesaj gönderen m_e_s_e »

Modu foruma kurduğumda sorunsuz çalışıyor. Bu modu forumda değil de sitemin indexinde göstermek istiyorum.

İlk sayfada anlatılan gibi sitemin indexinde HTML üstüne, forum indexinin içeriğini yapıştırdım.index.body tpl içinde yapılacak değişikliği de sitemin indexinde yaptım. Ve sitemin indexini .php olarak kaydettim.Tablo oluşmuş görünüyor ama içerik görünmüyor. İkinci sorun da tablo boyutu çok büyük oluyor daraltamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
m_e_s_e
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen m_e_s_e »

hiç fikri olan yok mu lütfen acil lazım :roll:
riza2280
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen riza2280 »

konular üye olmadan gözükmüyor neden olabilir üye girişi yapıldıktan sonra popüler konular filan gözüküyor
Crazy_Plane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Crazy_Plane »

Could not retrieve recent topics

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC ' at line 3

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 346
File : index.php

Ya arkadaşlar üye içerdeyken problem yok ama çıkışa basınca veya üye değilse bu hata.
Forum izxinlerini neden değiştireyim ben üye olmayanların görmesini istemiyorum. Yok mu bunun bir yolu????
kaptaniderya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kaptaniderya »

Kodlar ve açıklama için teşekkürler , ilk defa böyle bir eklenti kurdum sorunsuz çalıştı , elinize sağlık
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bende denememiştim vakit bulupta çok hoş oldu. çok da kolay bir mod arkadaşlar kaçırmayın bence bu modu.
Crazy_Plane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Crazy_Plane »

pikachu yazdı:bende denememiştim vakit bulupta çok hoş oldu. çok da kolay bir mod arkadaşlar kaçırmayın bence bu modu.
forumuna ziyaretçi olarak girdiğinde problem çıkartmıyor mu?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

problem yok zaten ziyaretçilere görme izni verdiğin forumları gösteriyor ozaman.
Kullanıcı avatarı
devrim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen devrim »

ya ne ayak bu bende türkçe karakter hatası veriyor artı linklere tıklayınca bu başlıkda yazı yok felan çıkıyor ?????
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Crazy_Plane yazdı:Could not retrieve recent topics

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC ' at line 3

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 346
File : index.php

Ya arkadaşlar üye içerdeyken problem yok ama çıkışa basınca veya üye değilse bu hata.
Forum izxinlerini neden değiştireyim ben üye olmayanların görmesini istemiyorum. Yok mu bunun bir yolu????
megaplatform yazdı:bu forum izinlerinden kaynaklanan bi durum sanırım modla çakışan bi kısmı var forum izinlerininden birini bile kayıtlı[gizli] yapsan bu hatayı alıyosun
Kullanıcı avatarı
freedom058
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen freedom058 »

emeğinize sağlık çok güzel bir eklenti peki bunu nasıl forumun en altına koyabiliriz...
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kimler çevirim içi listesinin üzerine koymak için

index.tpl de bu kısmı bul ve kaldır

Kod: Tümünü seç

<!-- Top Topics on Index 1.1.0 - Begin Code Addition -->
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr>
   <th width="25%" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSRECENT}&nbsp;</th>
   <th width="38%" colspan="2" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSPOPULAR}&nbsp;</th>
   <th width="37%" colspan="2" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSPOPULARVIEW}&nbsp;</th>
  </tr>
  <!-- BEGIN topicrecentpopular -->
  <tr>
   <td width="29%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSRECENT}</span></td>
   <td width="31%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULAR}</span></td>
   <td width="6%" class="row2" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARC}</span></td>
   <td width="29%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARVIEW}</span></td>
   <td width="6%" class="row2" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARVIEWC}</span></td>
  </tr>
  <!-- END topicrecentpopular -->
</table>
<!-- Top Topics on Index 1.1.0 - End Code Addition -->
bu kısmı bul

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
  <tr>
	<td align="right"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span></td>
  </tr>
</table>
altına bunu ekle

<!-- Top Topics on Index 1.1.0 - Begin Code Addition -->
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr>
   <th width="25%" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSRECENT}&nbsp;</th>
   <th width="38%" colspan="2" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSPOPULAR}&nbsp;</th>
   <th width="37%" colspan="2" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICSPOPULARVIEW}&nbsp;</th>
  </tr>
  <!-- BEGIN topicrecentpopular -->
  <tr>
   <td width="29%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSRECENT}</span></td>
   <td width="31%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULAR}</span></td>
   <td width="6%" class="row2" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARC}</span></td>
   <td width="29%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARVIEW}</span></td>
   <td width="6%" class="row2" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{topicrecentpopular.TOPICSPOPULARVIEWC}</span></td>
  </tr>
  <!-- END topicrecentpopular -->
</table>
<!-- Top Topics on Index 1.1.0 - End Code Addition -->
Kullanıcı avatarı
isyankar01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen isyankar01 »

ya orda recent topics felan yazıyo ya ordakileri nasıl türkçe yapacaz
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön