[mod]Son 48 saat içinde çevrimiçi olanlar
hayir lang.php de ne yaparsan yap asla dedigim sekil yazamiyorsun,Bu codlamadan yapilmasi gerek tahminim.Su %d komutdan iki tane var birini kaldirdinmi ne yaparsan yap saati yaziyor ben üye sayisi istiyoerum.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.
Üyeligimi silin lütfen.
Üyeligimi silin lütfen.
Bu modda SQL Sorgusu gerekmemektedir..Tamamiyle kendim kurdum ve sorunsuz çalışıyor.. Color groupsu buldum, arıcam şimdi yazarım..PessimiStyle yazdı:Tabi oluruz Arkadaşlar phpmyadmine giriyorsunuz ve ordan forum tablolarınızın olduğu bölüme gidiyorsunuz. Yani forum veritabanına. Forumla ilgili bölüm ve tablolar açılacaktır. En yukarda SQL yazısı göreceksiniz. Ona tıklayın ve çıkan boş sayfaya verilen sql kodlarını kopyalayıp git e basın. bi hata olursa zaten sizi uyarır. hata olmazsada anlarsınız zaten hadi kolay gelsin...
Onlar, dosyalardaki düzenlemeler..SQL Sorgusu istemeden ben nasıl kurdum ?!
Demo
COLOR GROUPS ENTEGRE AŞAĞIDADIR..!!
Demo
COLOR GROUPS ENTEGRE AŞAĞIDADIR..!!
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
includes/page_header.php
#
#-----[ BUL ]------------------------------------------
#
$style_color = '';
if ( $row['user_level'] == ADMIN )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '"';
}
else if ( $row['user_level'] == MOD )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor2'] . '"';
}
if ( $row['user_allow_viewonline'] )
{
$user_day_link = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '"' . $style_color .'>' . $row['username'] . '</a>';
}
else
{
$user_day_link = '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $row['user_id']) . '"' . $style_color .'><i>' . $row['username'] . '</i></a>';
}
#
#-----[ BUNUNLA DEGISTIR ]------------------------------------------
#
include_once($phpbb_root_path.'includes/functions_color_groups.'.$phpEx);
if ( $row['user_allow_viewonline'] )
{
$user_day_link = color_group_colorize_name($row['user_id']);
}
else
{
$user_day_link = '<i>' . color_group_colorize_name($row['user_id']) . '</i>';
}
#
#-----[ TÜM DOSYALARI KAPAT/KAYDET ]--------------------------------
#
#Son
- PessimiStyle
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Onlar dosyadaki düzenlemeler.. phpMyAdminiminde mi demosunu koycam o sql yazan yerler dosya düzenlemeleridivane yazdı:kurmuşsun kardeş bişey demedik,tebriklerphpBB-TR yazdı:Onlar, dosyalardaki düzenlemeler..SQL Sorgusu istemeden ben nasıl kurdum ?!
yanlız biraz daha açıklama istiycem o sql diye başlayan yerden sonrakiler ne yani anlayamadım..Ne yapmak gerekiyo anlatır mısın zahmet olmazsa..
valla hiç denemedim ki.. üstadların yapmasını bekliceksin onlar yapmazsa uğraşırım ama ilk simple colored usergryi kurmamı beklicenTiMeF yazdı:simple colored usergrye nasıl entegre edicez bunu
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kurdum modu ama
SQL sorgusu hatası aldım...Yadımcı olabilirmisiniz...Teşekkürler
SQL sorgusu hatası aldım...Yadımcı olabilirmisiniz...Teşekkürler
Kod: Tümünü seç
MySQL çıktısı: Belgeler
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '$sql = "SELECT user_id, username, user_allow_viewonline, user_level, user_sessio' at line 1
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir