Phpbb3 Güncel Premod Yok Mu?

phpBB 3.0.x sürümleri için geliştirilen ve yapım aşamasındaki Alpha, Beta MODlar & PreMODlar.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 2426
Kayıt: 14.06.2008, 16:52
Konum: Nürnberg
İletişim:

Re: Phpbb3 Güncel Premod Yok Mu?

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Evrek4 yazdı:Esmerözcan premod yazmaya başladıysan sana haddim olmadan bir kaç tavsiyem olacak.

Forum sitende premod ile ilgili açtığın konuya baktım. Yeni site açamıyorsan, en azından subdomaine premoda özgü bir alan aç. Premod için daha güzel bir isim bulabilirsin. phpBBnin yeni sürümünün yakında çıkacağını düşünüyorum, yeni sürümde gelecek özelliklerden bahsedilmişti sanırım. Bu da geleceğinin işareti. Yeni sürümü bekleyip düzenlemelere başlarsan daha az yorulursun. Son olarak seo modunu mutlaka kurmanı tavsiye ederim , çoğu phpBB kullanıcısının kuramadığı bir mod, tercih sebebi olabilir.
subdomaine acabilirimde acmayabilirimde daha belli degil ancak demo bi site acarim. yeni sürüm cikacagini biliyorum :cry: ama simdi tema islerini felan yapiyorum modlari bi araya topluyorum denemeler yapiyorum yeni sürüm cikti mi hangi modlar uyumlu cakismiyor gerekli vs vs bilirim ve kolaylik olur benim icin, en büyük sorunumda günümün yarisi okulda gecmesi :D

Seo isinde kararsizim zaten görmüsündür Belki Yapilcak isareti vardi Seo´da, belkide phpbb-seo.com daki degil daha baska bir seo kurarim yoksa cok büyük sorunlar yaratacagina adim gibi eminim.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x PreMODlar & Yapım aşamasındaki MODlar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir