Grup sorunu.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Marlboro
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Grup sorunu.

Mesaj gönderen Marlboro »

Merhaba arkadaşlar..

phpBB2'den phpBB3'e dönüştürdüğüm bir forumum var.. sorunlarım şöyle ki;

1-) Forumumun sağ alt köşesinde ki Takım linkine tıkladığım da, en üstte yöneticilerin rumuzları yazmak da burada bir sıkıntı yok fakat, altında Moderatörler kısmında tüm kayıtlı üyeler gözükmekte..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bunu nasıl düzeltebilirim?

2-) Eski phpBB2 forumumda Özel üyeler ismi altında bir grup oluşturmuştum, dönüştürdükten sonra bu kullanıcılar halen Özel üye olarak görünmekteler fakat böyle bir grup yok, bunu nasıl düzeltirim? Yukarıda ki turuncu ranks'lara sahip üye grubu Özel üyelerdir..

3-) Imzalarda yönetici dahil bbcode kullanılmamaktadır..

Bunları nasıl düzeltebilirim, teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Grup sorunu.

Mesaj gönderen Evrek4 »

Özel üyeler ve moderatör gruplarını silip o üyeleri o gruplara tekrar atamanız gerekecek. Bu üyelerin isimlerini liste halinde not alırsanız hepsini birden gruba ekleyebilirsiniz.

İlk iki sorunu bu şekilde çözebilirsiniz, tüm kullanıcıları moderatör grubundan silin akabinde ekleyeceğiniz gruplara ekleyin. Kullanıcı listesine "kullanıcı temizliği" kısmından ulaşılabilir.

İmzalarda BBcode kullanılamaması izinlerden kaynaklanıyordur, stk kurup izinleri onarabilirsiniz veya manuel olarak ayarlayabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Marlboro
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Teşekkür ederim , fakat.. Ben önceden gelen grupları zaten sildim.. Lakin hala özel üye vs. Yada Modratör olarak görünmekteler.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Stk kullanın, izinleri orjinale çeirir.
Kullanıcı avatarı
Marlboro
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Stk edindim, ftp'ye upload ettim, www.siteadi.com/stk şeklinde açtım , Login oldum.. Buraya kadar sorun yok.. Fakat, giriş yaptıktan sonra stk'nın panelinde Kullanıcı/Grup araçlarına tıkladığımda aşağıda ki hatayı vermekte..

Genel Hata
Language file: tools/user_group/add_user.php missing!

Bunu anlayamadım.. Dosyalar mevcut fakat, açılmıyor.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Stknın ingilizce dildosyasının adını tr olarakdeğiştirip ekleyin, tTürkçe dil dosyasında o hatayı veriyor.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir