[mod] YouTube Video BBCode-forumda video izleyin [çalışıyor]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tosunpascha yazdı:selam,tilsim yazdı:tosunpascha google ve youtube iconlarını ftp ne gönderdiginden emin ol images klasöründe olması lazım muhtemelen iconların yok
kardes bütün image dosyalarina attim
yani eminim dogru yaptiigma ama bende bbcode_box.js dosyasi bulunmuyor bence ondan kaynaklaniyor
hmm ozaman sende advanced bbcode box modu yüklü deil eger onunda yüklü olduguna eminsen ozaman sorun ne bende bilmiyom yada madem bbcode_box.js yok onu biryerden bulup ftp ne atabilirsin
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... bbcode+boxtosunpascha yazdı:tilsim kardes burada aradim bbcode_boxu bulamadim elinde varsa bi sahmet yükleyebilirmisin???
yada sadece o eksik dosyayi
cok cok sagol
buraya bak sanırım isini görür
özel birsey yapmana gerek yok zaten genelde bütün temalar subsilver üzerinden gelistirilmis yani aynı kodları dosyaların icerisinde bulabilirsin farklı yanları olabilir ozaman subsilverla kendi temanın dosyalarını karsılastırarak uygun yerleri bulup editleme devam edersinvirtualien yazdı:arkadaşlar bu modların kurulumunda hep SubSilver theme olarak yazılmış, ben fiBlack kullanıyorum ne yapmam gerekiyor?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir