Random Header
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Random Header
Aşağıdaki linkteki adımları tek tek takip ederek belki 15 kez denedim ama her seferinde functions.php dosyası hata verdi.
Gözden kaçırdığım birşey, ya da random headerı kullanabileceğim başka bir yol var mı acaba?
Kullandığım tema: avalon.
Forum sürümü: 3.0.2
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...
Knowledge Base - Adding a Random Header Image
Gözden kaçırdığım birşey, ya da random headerı kullanabileceğim başka bir yol var mı acaba?
Kullandığım tema: avalon.
Forum sürümü: 3.0.2
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...
Knowledge Base - Adding a Random Header Image
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Random Header
ne hatasi verdigini yazarmisiniz ?
Forumun en üstünde böyle bir hata oluyor, ayrıca forum genelinde bütün karakterler bozuluyor... Bütün bunlara rağmen header da aynı yerinde duruyor, onda bir değişiklik yok ...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Ayrıca burda da bir yöntemden bahsediliyor, ama ben ne overall headerda, ne de bahsedilen stylesheet dosyasında editlenmesi gereken yerleri bulamıyorum, çünkü yok (:
http://startrekguide.com/community/view ... 632#p52933
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Ayrıca burda da bir yöntemden bahsediliyor, ama ben ne overall headerda, ne de bahsedilen stylesheet dosyasında editlenmesi gereken yerleri bulamıyorum, çünkü yok (:
http://startrekguide.com/community/view ... 632#p52933
Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
İstediğim basit birşey aslında, sadece değişen banner kullanmak istiyorum...
İstediğim basit birşey aslında, sadece değişen banner kullanmak istiyorum...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
function.phpde icin birsey degistirdinizmi ?
Verdiğim linke göz attıysanız, zaten birşey değiştirmek gerekiyor o dosyada. Ben de denilen şekilde değiştirdim...EsmerÖzcan yazdı:function.phpde icin birsey degistirdinizmi ?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evet gördüm hatayi ben yinede sormak istedim siz bence funcitons dosyasini yeniden attin ve yeniden degisiklikleri yapin bi yerde hata yapmis olabilirisniz
Merhaba,
Hangi değişiklikten sonra bu hatayı almaya başladınız? Hangi işlemden sonra aldıysanız o işlemden önceki yedeklerinizi atıp, cache/ klasörünü boşaltmayı deneyiniz...
Sonucu bildirirseniz sevinirim...
KOLAY GELSİN...
Hangi değişiklikten sonra bu hatayı almaya başladınız? Hangi işlemden sonra aldıysanız o işlemden önceki yedeklerinizi atıp, cache/ klasörünü boşaltmayı deneyiniz...
Sonucu bildirirseniz sevinirim...
KOLAY GELSİN...
Ben sanırım yanlış anlattım, şu an varolan bir sorunum yok, değişiklikleri yaptığım zaman yukarıdaki hatayı alıyorum.
Bu sebepten de random headerı kullanamıyorum.
Ben hatasız bir şekilde kullanmak istiyorum.
Random header kullanan varsa, onlardan fikir alayım istedim...
Bu sebepten de random headerı kullanamıyorum.
Ben hatasız bir şekilde kullanmak istiyorum.
Random header kullanan varsa, onlardan fikir alayım istedim...
Koca sitede değişen banner kullanan kimse yok mu?
Düzenleme yaptıktan sonra function.php dosyasını UTF-8 olarak kaydetmemişsin. Birinci satırda malum işaret çıkmış. Gerçi 4 ay olmuş mesajı yazalı ama benzer sorunu olanlar için yazdım.
Notped ++ 'yı indirin dosyaları UTF-8 olarak kaydedin
Birde yardım istemeden önce şu wesite adreslerinizi yazsanız daha iyi olmaz mı !?
Notped ++ 'yı indirin dosyaları UTF-8 olarak kaydedin
Birde yardım istemeden önce şu wesite adreslerinizi yazsanız daha iyi olmaz mı !?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir