[MOD][phpbb 3.0.2]Prime Quick Reply - Hızlı Cevap
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[MOD][phpbb 3.0.2]Prime Quick Reply - Hızlı Cevap
mod adı: Prime Quick Reply
Kurulum zorluğu :Kolay
mod versiyonu: 1.0.5
sürede kurulur: 2-3 dk.
uyumlu olduğu phpbb sürümleri: phpbb 3.0.2 ( ben phpbb 3.0.0 da denedim sorunsuz çalıştı)
subsilver2 ve prosilver temaları çin gereken dosyalar ektedir...gerekli diğer kurulum dosyaları(anlatımı içindedir)
temanınzıın genişliğinde yer alacaktır!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
kurulumdan önce yedek almayı unutmayın!
kolay gelsin
Kurulum zorluğu :Kolay
mod versiyonu: 1.0.5
sürede kurulur: 2-3 dk.
uyumlu olduğu phpbb sürümleri: phpbb 3.0.2 ( ben phpbb 3.0.0 da denedim sorunsuz çalıştı)
subsilver2 ve prosilver temaları çin gereken dosyalar ektedir...gerekli diğer kurulum dosyaları(anlatımı içindedir)
temanınzıın genişliğinde yer alacaktır!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
kurulumdan önce yedek almayı unutmayın!
kolay gelsin
- Dosya ekleri
-
- Prime Quick Reply.rar
- (77.37 KiB) 1558 kere indirildi
En son esadow tarafından 17.12.2008, 01:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
Re: Prime Quick Reply - Hızlı Cevap - phpbb 3.0.2
resimde GÖNDER butonu çkmamış ama tabikide var,dediğim gibi temanızın genişliğinde ve temanızla aynı renkte olacaktır! 3.0.0 da sorunsuz çalıştığına göre 3.0.1 de de çalışacaktır diye düşünüyorum...
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Prime Quick Reply - Hızlı Cevap - phpbb 3.0.2
3.0.2 - 3.0.3 - 3.0.4 bunlarlada uyumluesadow yazdı:resimde GÖNDER butonu çkmamış ama tabikide var,dediğim gibi temanızın genişliğinde ve temanızla aynı renkte olacaktır! 3.0.0 da sorunsuz çalıştığına göre 3.0.1 de de çalışacaktır diye düşünüyorum...
ben 3.0.0 dan beri kullaniyorum hepsinde calisiyor
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD][phpbb 3.0.2]Prime Quick Reply - Hızlı Cevap
Arkadasım Subsilver2 Icınde Oluyor Demisin Ama
Subsiver2 d e
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html
<!-- IF S_NUM_POSTS > 1 or PREVIOUS_PAGE -->
Bu Dosya Yok Nasil Yapcaz ?
styles/subsilver2/template/viewtopic_body.html
Buraya Baktım Yok ?
YorumlarınızI Bekliyorumm?
Subsiver2 d e
Buraya Baktım Yok ?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dosyalari kontrol edin benim iki sitem var birisi prosilver birisi subsilver tabanli ve ikisinde de bu modu kullaniyorumsivasli_14 yazdı:Arkadasım Subsilver2 Icınde Oluyor Demisin Ama
Subsiver2 d e
Buraya Baktım Yok ?
ve dosyalarin icinde subsilver2 icinde kodlar var
esmer in dediği gibi dosyaların içinde subsilver için olanı var ordan bakarsan sorunun çözülür.
install.xml den prosilver kısmına kadar yap sonrasını subsilver2.xml miydi neydi ondan devam edeceksin.ben de subsilver2 için kullanıyorum...
install.xml den prosilver kısmına kadar yap sonrasını subsilver2.xml miydi neydi ondan devam edeceksin.ben de subsilver2 için kullanıyorum...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu modu yükledim. Subsilverde gözüküyor ama xteheme temasında gözükmüyor. Yapılacak işlmeleri xtheme temasına göre mi uyarlamamız lazım. Yani demek istediğim, subsilver olarak gösterdiği yollara xtheme temasının yolunu mu yapıcaz. Yeni yeni öğreniyoruz, o yüzden tam anlayamadım...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aragon_987 yazdı:Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu modu yükledim. Subsilverde gözüküyor ama xteheme temasında gözükmüyor. Yapılacak işlmeleri xtheme temasına göre mi uyarlamamız lazım. Yani demek istediğim, subsilver olarak gösterdiği yollara xtheme temasının yolunu mu yapıcaz. Yeni yeni öğreniyoruz, o yüzden tam anlayamadım...
evet aynen öyle sitenizin temasi subsilver2 tabanliysa subsilver2 degiskliklerini kendi temanizda yugulicaksiniz prosilver tabanliysa prosilver degiskliklerini kendi temanizda uygulicaksiniz...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler arkadaşım...EsmerÖzcan yazdı:aragon_987 yazdı:Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu modu yükledim. Subsilverde gözüküyor ama xteheme temasında gözükmüyor. Yapılacak işlmeleri xtheme temasına göre mi uyarlamamız lazım. Yani demek istediğim, subsilver olarak gösterdiği yollara xtheme temasının yolunu mu yapıcaz. Yeni yeni öğreniyoruz, o yüzden tam anlayamadım...
evet aynen öyle sitenizin temasi subsilver2 tabanliysa subsilver2 degiskliklerini kendi temanizda yugulicaksiniz prosilver tabanliysa prosilver degiskliklerini kendi temanizda uygulicaksiniz...
inanın süper oldu bu mod herkeze öneriyorum
I LoVe phpBBTurKeY..!
Ben subsilver tabanlı bi temaya yaptım herşeyi olmadı
phpbb 3.0.3 kullanıyorum....
hiç bi değişiklik olmadı
hiç bi değişiklik olmadı
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
önbellek temizledinizmi sablonlari yeniledinizmi YKP den hizli Cevap Modunu actinizmi ?jack_can yazdı:Ben subsilver tabanlı bi temaya yaptım herşeyi olmadı
hiç bi değişiklik olmadı
esmer sanada yardımlarından dolayı teşekkürler,modu verip kaçtı demeyin ha pek fazla giremiyorum bu aralar...kolay gelsin
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba arkadaşlar bu hızlı cevap modu Phpbb 3.0.4 içinde geçerli midir acaba? Ve son olarak ben forumumda bugüne kadar hiç mod kurmadım, mod nasıl kurulur onuda bilmiyorum, kurulum aşamasında bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Edit: Gerek Kalmadı Hallettim.
Edit: Gerek Kalmadı Hallettim.
- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar bu kodu bende bulamadım. mavilim temasını kullanıyorum, subsilver2 veritabanlı.sivasli_14 yazdı:Arkadasım Subsilver2 Icınde Oluyor Demisin Ama
Subsiver2 d e
Buraya Baktım Yok ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir