Fan siteme tema ?

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Temalar.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Madkid
Kayıtlı Kullanıcı

Fan siteme tema ?

Mesaj gönderen Madkid »

Merhaba madonna ile ilgili fan sitesi aldım ama foruma uygun tema bulamadım. Temanın arkaplanını linkteki gibi yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. :|

http://madonnaturkey.com/homeimages/bg.jpg
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Fan siteme tema ?

Mesaj gönderen difficulty »

arka plan konusunda bende sorun yaşıyorum
arka plana resim koymayı bilmiyorum koysam bile foruma küçük geliyor sayfanın yarısında kalıyor
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

Merhaba,

Arka plan resmin oldukca güzel. Fakat renk olarak hazır tema araman anlamsız. Zaten arka plan değiştireceksin, tema içindeki basit renklerin değişimi ise oldukca kolay. Renkten daha çok değişikliği zor olan yapısal konuda tema araman daha mantıklı.

Siten anladığım kadarıyla forum bazlı olacak. O yüzden en azından temasal olarak basit bir tema üzerinden gitmemen, sitene farklılık katacaktır. Bir yerden başlamak gerekirse;
http://demo.phpbb3styles.net/eMuza

Bu olmasa bile bu tarzda değişik yapıdaki temaları dene. Renk sorununu zaten kolayca halledeceksindir. Sadece forum kullanacağından, bari forumun sitesel bir görünüme sahip olsun. Umarım anlatmayı başardım. :wink:

Hayırlı olsun siten. Titiz çalışman ümidiyle.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Madkid
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Madkid »

Anlatımın için teşekkür ederim ama renk sorununu nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Arka plana fotoğrafı koyuyorum gözükmüyor. :?
Kilitli

“3.0.x Stil İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir