Sub-Foruma Alternatifler??

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sub-Foruma Alternatifler??

Mesaj gönderen VSaBaH »

Easy sub-forum dan başka alt forum modu bilen arkadaş var mı??

Benim forum easy i olanı begenmiyor. :D

Eğer başka alt forum modu bilen arkadaş varsa benimle paylaşabilir mi?

(Easy sub-forum ve chategories hierarchy modu dışında)
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Sonunda buldum. Belki benim durumumda olan arkadaşlar vardır. O yüzden paylaşayım. İşte alternatif bir sub-forum modu daha

Simple Subforums MOD

Bu mod Extreme türü phpbb forumlarda çalıştığı için eXtreme Styles MOD'unu da yüklemeniz gerekmektedir..Sub-forum modunu kursanız da kurmasanız da bu eXtreme Styles MOD'u kesinlikle yüklemenizi öneririm. Çünkü foruma bir sürü ek özellik katıyor. Özellikle de yönetim panelinde.

http://www.phpbbstyles.com/viewtopic.php?t=356
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=125251

Eğer Easy sub-forum da sorun yaşıyorsanız. Bu sub-forum ile başlıklarınız içinde başka başlıklar açabilirsiniz..Ben Easy sub-forum u kuramamıştım ama bu çalışıyor..
İşte Örnek:

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
kekeme
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kekeme »

yakusha kullanıyorum ben arkadaşım ama içinde simple alt forum eklenmiş olmasına rağmen alt katagori açamıyorum nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan warsa ve yardımcı olursa çok memnun kalırım şuanki durumda forum yönetimindeki sayfaya girdiğimide başlık açma bölümü forumupdan farkı yok :(
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kekeme yazdı:yakusha kullanıyorum ben arkadaşım ama içinde simple alt forum eklenmiş olmasına rağmen alt katagori açamıyorum nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan warsa ve yardımcı olursa çok memnun kalırım şuanki durumda forum yönetimindeki sayfaya girdiğimide başlık açma bölümü forumupdan farkı yok :(
Arkadaşım SimpleSubForum'da altforum açarken bende bayağı zorlanmıştım. Ama sonra nasıl açıldığını buldum. Bu alt forum denen şeyi düz üyeler açamıyor. O yüzden alt forumları sadece adminler açabiliyor..

Sen yönetim panelinden normal bölüm oluşturur gibi giriyorsun. Ama bölümü var olan bir bölüm içine açıyorsun.. Yani mesela Spor kategori içinde Futbol diye bir bölüm var ve sen buna Beşiktaş diye bir bölüm açmak istiyorsun. O zaman yapman gereken Futbol bölümünü oluşturduğun gibi bir de Beşiktaş bölümü oluşturmak ondan sonra o bölümü Futbol kategorisi içine koymak....

Resimde göstermeye çalıştım...Ben resimde Spor bölümü içinde Basketbol bölümü içine NBA diye bir altforum oluşturmaya çalışıyorum..

Spor > Basketbol > NBA
ŞEKLİNDE BİR ALT FORUM OLUŞTURDUM...

Umarım yeterince açık olmuştur..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
kekeme
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kekeme »

dostum çok saol resimde eklemen anlamamda çok yardımı oldu çok teşk ederim...Acemiyiz haliyle akıl edemedik tekrar tekrar saol
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Eskşden bende simple sub forum u kullanıyordum çünki ilk o çıkmıştı tabii CH nin dışında bu vardı. Sonra benim modlarım çohaldı çohaldı ve bir sürü oldu sonra bir gün admin panelde bir kaç forumun yerlerini değiştirmeye çalıştım yani alta indirmek üste çıkarmak gibi ama olmuyordu işin iliginci ara sıra oluyor ara sıra olmuyordu.

Sonra bir yerde bir hata yaptığımı düşünerekten admin klasörünün içindeki hemen hemen tüm dosyalarda kurduğum modları yeniden kurdum. Ama ne yazık ki sonuç değişmemişti bende şimdi kullandığım foruma EASY SUB FORUM u kurdum. Üstelik son mesajın başlığını index.php de çıkaran modu, color_groups mod u ve daha pek çok modu da birbirine entegre etmeyi başardım.

Umarım sende de ileriki dönemde herhangi bir sorun çıkmaz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Insallah NEFRİT belki bende ileride easy sub-forumu kurabilirim. Gerçi simple sub-forumdan da şikayetim yok o da işimi falasıyla görüyor. Ancak ufak bir hata var ansayfa da onu gidermedim. Bir türlü
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen GodBeach »

Herzaman söylerim kolaya kaçmayın , ki randıman alın

;=) Simple SubForums
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

arkadaşlar burası biraz karışmış :) şimdi en kullanışlısı hangisi?ben de kuracam ama karar veremedim bi türlü ....
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Bir php kodu

print $GodBeach;

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

fatihbaz yazdı:arkadaşlar burası biraz karışmış :) şimdi en kullanışlısı hangisi?ben de kuracam ama karar veremedim bi türlü ....
Kardeş şimdi iki çeşit sub-forum varbu başlıkta biri Easy sub-forum diğeri Simple subforum. Ben easy sub-forumu kurdum ama hatalar çıktı. Yani anlayacağın bayağı karmaşık bir kurulumu var. Ama simple subforum pek o kadar sayılmaz. Bak forumumua kurdum girip bakabilirsin..

Yani önerim Simple sub forum..Onun da linkini üstte verdim.

FORUMA GİRİŞ İÇİN TIKLA!!
fatihbaz

şuan senin sitene giremiyorum,açılmıyor ama subforumu GodBeach in verdigi linkten indirdim bakalım...bende türkcesi de olacaktı gerçi ama :)
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Türkçesi yada ingilizcesi yok sadece bir kelime oda subforums
Bir php kodu

print $GodBeach;

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

fatihbaz yazdı:şuan senin sitene giremiyorum,açılmıyor ama subforumu GodBeach in verdigi linkten indirdim bakalım...bende türkcesi de olacaktı gerçi ama :)
Yok olur mu öyle şey!! Şu an site açık bir sürü de online var. Bir daha denesene.... olmadı googledan köstebek forum diye arat.. tmm??
fatihbaz

sorun senin sitede degil,internette :)

modu indirince hatırladım.kuracaktım ama uzun geldi vazgeçmiştim :twisted:
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir