Phpnuke convert to Phpbb(Bu farklı)

Diğer kullandığınız forum yazılımlarınızı phpBB 2.0.x sürümlerine dönüştürmek için yardıma ihtiyacınız varsa bu forumda paylaşabilirsiniz. [b:354fo0io]Lütfen Türkçe dil dosyaları ile ilgili problemlerinizi Türkçeleştirme forumuna yazın[/b:354fo0io]
Kilitli
black horse
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Phpnuke convert to Phpbb(Bu farklı)

Mesaj gönderen black horse »

Kesinlikle ama kesinlikle çalışıyor.Hemde Phpbb Resmi sitesinden onaylı Buyrun:
Şunlar entegre ediliyo:
Kategoriler:

Forum:

Içerik:

Postalar:

Kullanıcılar:

Gruplar:

özel mesajlar:

Modernetörler:

Oylar:

İzin Belgeleri:

Banlılar:

Sıraya dizin:

sansürler:

Kelimeleri arayın:

ayarlar:

Download
Zulwarn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Zulwarn »

arkada$lar PhpNuke sitemi BB ye cevirmek istiyorum fakat ********** yada duman6.org gibi portal olsun istiyorum yani ana sayfa - haberler falan olayi ..

$md bu cevirici ile sitemi dönü$türdügümde sitemin hali nasil olucak sadece forum mu yoksa duman6.org daki gibi ana sayfa - dosyalar bölümü falan da olucak mi ?

ilginiz için t$k -
http://turkish-hiphop.net/html
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

nasıl olacağı hakkında bir bilgisi olan varmı conv_nuke.php var bi tek onu ne yapacamda nuke forumum phpbb ye geçecek çözemedim...

Hem phpnuke sitem hemde phpbb sitem çalışacak yani birini silmeyecem sadece taşıma yapmak istiyorum...
Yardımlaşmak Güzeldir:)
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

conv_nuke.php dosyasını basit nuke sisteminin ana klasörü içerisine yükle sonra o adrese git örneğin http://www.siteadresi.com/basitnuke/conv_nuke.php adresine git orada sana soru sorarsa gerekli bilgileri gir sana date base ismin, date base şifren gibi bilgileri sorabilir onları doğru gir.

Ya bilgisayarına bir dosya yükleyecektir yada var olan basit nuke tabloların güçlü phpBB haline dönüşecektir. Şayet bilgisayarına bişey yüklenmez ise vede sitene girdiğin zman basit nuke sistemin hata verirse anlaki tablolar phpBB ye dönüşmüş.

Sonra nuke klasörü içerisindeki herşeyi sil oraya phpBB yazılımını yükle phpBB içerisindeki install , contrib isimli klasörleri sil config.php nin içne date base bilgileri li gir işte hepsi bu kadar.

Sonrasında ise normal phpBB yi çalıştırdıktan ve çalıştığını gördükten sonra php PLus a geçiş yap (phpBB portal Sistemi)
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
atomtr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atomtr »

Peki arkadaş ben normal Php Nuke 7.6 sürümlü Portalımdaki Normal Forumu bu Entegre ile Portal Bozulmadan Sadece Forumun phpBB olmasını istiyorum. bu dediklerinizi yaptığımda. benim düşündüğüm şey gerçekleşecekmi yoksa php nuke portal olduğu gibi phpBB ye mi dönüşecek ??
Kilitli

“2.0.x Dönüştürücüler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir