Arka Plan
Arka Plan
-Arkadaşlar,ben sitenin arka planını değiştirmek istiyorum.Nasıl değiştirebilirim!Admin panelden denedim yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu, kullandığınız temayla ilgilidir.Hangi temayı kullanıyorsanız o temanın *.css dosyasını açıp background: komutunun yanındaki ilgili html renk kodlarını değiştireceksiniz.Taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
cevap
kaç gündür cevap bekliyorum yok
sanırım bunlardaki FFFFFF leri değiştireceksin
Kod: Tümünü seç
/* This is the border line & background colour round the entire page */
.bodyline { background-color: #FFFFFF; border: 1px #98AAB1 solid; }
/* This is the outline round the main forum tables */
.forumline { background-color: #FFFFFF; border: 2px #006699 solid; }
color
tamma orasını anladımda ben reng değiştirmiyecem gif resim koyacam arka plana
ya tamam sen ordaki renk kodlarını sil onun yerine "http://www.siteadı.com/bilmemne.gif" yaz tamamdır işte 

YA tamamda böle bişiy yok baya bi background var tam olarak net bi cevap verebilirmisiniz plsAlleRGy yazdı:sanırım bunlardaki FFFFFF leri değiştireceksinKod: Tümünü seç
/* This is the border line & background colour round the entire page */ .bodyline { background-color: #FFFFFF; border: 1px #98AAB1 solid; } /* This is the outline round the main forum tables */ .forumline { background-color: #FFFFFF; border: 2px #006699 solid; }
Arkadaşımız ne güzel anlatmış . Daha ne diyelim ?^^kral^^ yazdı:bunu tam olarak nasıl yapabilirim tam olarak açıklayabilirsen seviniirim admin panelde arka plan resmi diyo oraya imageshack.us adresinden aldığım linki koydum olmadı haraketli bi gif koyacam daha açık yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir