Veri Tabanı Hatası

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
mehemmet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Veri Tabanı Hatası

Mesaj gönderen mehemmet »

Arkadaşlar İnternet Sitem'de Veri Tabanı yolunu nasıl oluşturabilirim.. yardım ederseniz sevirim.. Teşekkürler
benim hala umudum var.
mehemmet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehemmet »

arkadaşlar host'umda kendime bir tane veritabanı açmak istiyorum ama bir türlü açamıyorum yardım edermisiniz?
benim hala umudum var.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Host

Mesaj gönderen NEFRİT »

Güzel bir soru güzel bir cevabı hak eder :P

1- Sitenin C PANEL kısmına giriş yap şayet o kısma girmeyi bilmiyor isen http://www.siteismi.com/cpanel adresine giriş yap şifre ve kullanıcı adı kısmına bilgilerini yaz. (http://www.siten.com/cpanel yazdığında bir şey çıkmıyor ise farklı bir kontrol panelin vardır siteni aldığın firmaya sorarak öğren)

2- Control panele girdikten sonra oradaki menülerde PHP MYSQL isimli bir seçenek göreceksin ona tıklayarak giriş yap.

3- SOnra orada DB oluştur kısmında date base ismi yaz örneğn ; date New Database= nefrit yaz sonrada yanındaki Create Date base tuşuna bas artık date baseni oluşturdun ama dur daha bitmedi.

4- Şimdide kullanıcı ve şifre oluşturacaksın Username = nefrit Password= 123 gibi bişey yaz (dikkat et azcık zor olsun ki bulunmasın) sonrada create user tuşuna bas.

5- sıra geldi date base ile kullanıcıyı EVLENDİRMEYE :P Add Users To Your Databases: isimli yerdeki kutucukların içine bak senin demin oluşturduğun date base ismin ve kullanıcın olmalı. ikiside ayrı kutuluardadır. İkisinide seçili konuma getir ve ADD USER TO DATE BASE isimli tuşa bas .

6- Aslında altıncı şık yok date basen oluşmuş durumda forumunda gerekli yerlere bu bilgileri yazarak forumunu kurabilrsin :D
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
kemal008
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

db adı

Mesaj gönderen kemal008 »

bende funpic de kurdum ama veri tabanı adını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim........:)
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir