[mod] freeze the posts / Başlıkları dondur
[mod] freeze the posts / Başlıkları dondur
modun orijinal tartışma yeri (ingilizce ) http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=381964
mod versiyonu: v1.0.2a (1.0.1b buradaki bir önceki versiyondu)
Modu İNDİR: bu modla kullanıcı mesajı gönderiyor ve mesajın içeriği forumda yönetici onaylayana kadar çıkmıyor.
istediğiniz forumlara bu özelliği Yönetim panelinden atayabiliyorsunuz yani tüm forumunda istenilern yerde aktif edilebiliyor.
önizleme:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
mod versiyonu: v1.0.2a (1.0.1b buradaki bir önceki versiyondu)
Modu İNDİR: bu modla kullanıcı mesajı gönderiyor ve mesajın içeriği forumda yönetici onaylayana kadar çıkmıyor.
istediğiniz forumlara bu özelliği Yönetim panelinden atayabiliyorsunuz yani tüm forumunda istenilern yerde aktif edilebiliyor.
önizleme:
En son cupra tarafından 16.02.2007, 14:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Abes bir soru olurmu bilmiyorumda php-nuke deki phpbb forumuna uygulanırmı acaba...
Birde yine abesmi olur bilmem, alt forum, onayla gibi böyle önemli bir kaç modu neden phpbb orjinalinde koymuyor mesela 2.0.20 çıkıyor sonra 2.0.21 çıkınca bazı modlar eklendi sanıyoruz ama fos bir sürüm yükseltirken keşke böyle modları 20şer dakika ayirip koysalar acaba neden yapmazlar şimdi kafalarımı çalışmıyor diyecem valla çok ayıp olur
Birde yine abesmi olur bilmem, alt forum, onayla gibi böyle önemli bir kaç modu neden phpbb orjinalinde koymuyor mesela 2.0.20 çıkıyor sonra 2.0.21 çıkınca bazı modlar eklendi sanıyoruz ama fos bir sürüm yükseltirken keşke böyle modları 20şer dakika ayirip koysalar acaba neden yapmazlar şimdi kafalarımı çalışmıyor diyecem valla çok ayıp olur

Yardımlaşmak Güzeldir:)
http://www.**********/phpnuke-kullanici ... vt374.htmlnfk yazdı:Abes bir soru olurmu bilmiyorumda php-nuke deki phpbb forumuna uygulanırmı acaba...
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
print $GodBeach;
OradaGodBeach yazdı: http://www.**********/phpnuke-kullanici ... vt374.html
yani kendi adlarina konusmuslar burasi ile ne alakasi var ?Bu sitede kesinlikle phpNuke için destek verilmemektedir...
nfk; phpbb gelişimi için belli bir noktaya kadar standartı belirliyorlar. üst seviye özellikleri kullanıcılar opsiyonel olarak kuruyorlar. phpbb nin sadeliği gelişiminin anahtarıdır. az özellik olması uyumlu modüllerin eklenmesini kolaylaştıryor, güzellik burada..
çok kapsamlı premod şeklinde yapılarda var, biliyorsun..
bu yeni phpbb3 de gördüğümüz özelliklerin bizleri şaşırtan yeni yapılara gebe olacağını tahmin ediyorum..
phpnuke üzerindeki phpbb forum ile bizim burada bahsettiğimiz phpbb arasında fark var ikisi farklı yapılar..
çok kapsamlı premod şeklinde yapılarda var, biliyorsun..
bu yeni phpbb3 de gördüğümüz özelliklerin bizleri şaşırtan yeni yapılara gebe olacağını tahmin ediyorum..
phpnuke üzerindeki phpbb forum ile bizim burada bahsettiğimiz phpbb arasında fark var ikisi farklı yapılar..
ben nukenin phpbb ile alakası için verdimAres yazdı:OradaGodBeach yazdı: http://www.**********/phpnuke-kullanici ... vt374.html
yani kendi adlarina konusmuslar burasi ile ne alakasi var ?Bu sitede kesinlikle phpNuke için destek verilmemektedir...
Bir php kodu
print $GodBeach;
print $GodBeach;
bir ekleme yapayım istediğiniz forumlara bu özelliği Yönetim panelinden atayabiliyorsunuz.herror53 yazdı:güzel bir mod eline saglık
güle güle kullan nefrit; biliyorum hatta hatırlarsın bu konuda bir soru sorulmuştu ; hoş geldin tekrardan özlettin kendini açma arayı bu kadar. 

Ortak hala tatildeyim ama dayanamadım biraz siteye bakıyım dedimcupra yazdı:güle güle kullan nefrit; biliyorum hatta hatırlarsın bu konuda bir soru sorulmuştu ; hoş geldin tekrardan özlettin kendini açma arayı bu kadar.

İyi oldu valla bu mod çok kişinin içşine yarayacaktır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
mod güncellenmiştir.
ilk mesajda gerekli düzenlemeler yapılıştır..
ilk mesajda gerekli düzenlemeler yapılıştır..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir