[Yapıldı] Cash Mod 2.2.3 Türkçe
[Yapıldı] Cash Mod 2.2.3 Türkçe
Cash Mod'un nette dolaşan oldukça kötü çevirisini görünce kendi çabamla yeni bir çeviri yaptım ve sizinle paylaşayım dedim. Bir iki yeri ingilizce kaldı ama işinizi çok büyük bir oranla görecektir..
- Dosya ekleri
-
- lang_cash.rar
- (4.76 KiB) 559 kere indirildi
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
- Shady__Shark
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Shady__Shark
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba
ben bu dilpaketini lang_tukce diye bir dizin acip icine attim olmadı, Turce dil secenegini tercih edecegim bir yer bulamadım yönetimde. Daha sonra lang_english in icindeki orjinal dosyanin adini değiştirip türkçe dosyayı lang cash ismiyle buraya kaydettim yine olmadı. Çıkış yapıp tekrar giriş yaptım yine olmadı. admin sayfası hala ingilizce. en son lang_english klasörünü sildim, hala ingilizce:) bu dosyayı nereye koymam gerek biri yardım ederse çok sevineceğim.
sevgi saygı hoşgörü
ben bu dilpaketini lang_tukce diye bir dizin acip icine attim olmadı, Turce dil secenegini tercih edecegim bir yer bulamadım yönetimde. Daha sonra lang_english in icindeki orjinal dosyanin adini değiştirip türkçe dosyayı lang cash ismiyle buraya kaydettim yine olmadı. Çıkış yapıp tekrar giriş yaptım yine olmadı. admin sayfası hala ingilizce. en son lang_english klasörünü sildim, hala ingilizce:) bu dosyayı nereye koymam gerek biri yardım ederse çok sevineceğim.
sevgi saygı hoşgörü
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir