arkdaşlar plus 1,53 kurdum...türkçe paketi yukledm...herşey normal şu an ama yönetim paneline giriş yapamıyorum...tıkladığımda karşıma :::
Warning: init_userprefs(): Unable to access ./../language/lang_turkish/lang_admin_captcha.php in /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php on line 484
Warning: init_userprefs(./../language/lang_turkish/lang_admin_captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php on line 484
Warning: init_userprefs(): Failed opening './../language/lang_turkish/lang_admin_captcha.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php on line 484
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php:484) in /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php on line 1275
çıkıyor...fakat ingilizce kullanırken bi hata yok...napmam gerek...şimdiden sağolun...
plus 1,53 türkçe yardım
HATALARR HEP HATALAR
SORUN ; Warning: init_userprefs(): Unable to access ./../language/lang_turkish/lang_admin_captcha.php in /data/members/free/tripod/uk/c/e/p/cepcenternet/htdocs/cepcenter/includes/functions.php on line 484
Cevabı ; PHP PLUS un orjinal ingilizce dil paketi içine gir yani languge/lang_english/ içindeki lang_admin_captcha.php isimli dosyayı bul ve o dosyayı kopyalayıp lang turkish klasörüne yükle
Herşey düzelecektir belki eksik başka şeler olabilir bu dediğimi yaptıktan sonra gene bir hata verirse haber ver.
Cevabı ; PHP PLUS un orjinal ingilizce dil paketi içine gir yani languge/lang_english/ içindeki lang_admin_captcha.php isimli dosyayı bul ve o dosyayı kopyalayıp lang turkish klasörüne yükle
Herşey düzelecektir belki eksik başka şeler olabilir bu dediğimi yaptıktan sonra gene bir hata verirse haber ver.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
öenmli değil
Önemli değil, bak captcha mod sayesinde üye olurkenki sanal güvenlik kodu daha güzel bir görünüme gelmektedir. Böle resimli harfler arka plan resmi bile ekleyebilrsin.
Yannız sitenin bulunduğu server ın bazı şeyleri desteklemesi gerekmektedir. O modu un çalışıp çalışmadığını anlamak içn admin panele oradan da captcha nın içine girip bi bak orada DEMO gibi bişey vardı üst kısımda eğer orada rakamlar harfeler çıkıyorsa o modun çalışmasını AKTİF hale getirebilirsin yok eğer orada ÇARPI işaretinde küçük bir pencere varsa server ın verdiği özellikler eksik yada kısıtlanmıştır hiç açma o özelliği.
Yannız sitenin bulunduğu server ın bazı şeyleri desteklemesi gerekmektedir. O modu un çalışıp çalışmadığını anlamak içn admin panele oradan da captcha nın içine girip bi bak orada DEMO gibi bişey vardı üst kısımda eğer orada rakamlar harfeler çıkıyorsa o modun çalışmasını AKTİF hale getirebilirsin yok eğer orada ÇARPI işaretinde küçük bir pencere varsa server ın verdiği özellikler eksik yada kısıtlanmıştır hiç açma o özelliği.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
OK
OK Server ın desteklemiyor mutlaka bazı sitelerde görmüşsündür kayıt olurken böle süslü püslü sayıların çıkına olsaydı öle oılacaktı ama boşver amaç güvenlik zaten PHP PLUS unda resimli sayıları var 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir