template->_tpl_load_file(): File ./style/breadcrumbs.html does not exist or is empty
Merhaba. Yönetici paneline girmek isteyince yukarıdaki hatayı alıyorum. Her yolu denedim ama bir türlü çözemedim. breadcrumbs.html yi daha sonra da olmayınca tüm stils dosyasını silip baştan yükledim, chach i de temizledim ama maalesef sorun düzelmedi.
Bir tavsiyeniz var mı bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler iyi günler...
Admin Paneline Giremiyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: Admin Paneline Giremiyorum
Hangi temayı kullanıyorsunuz?

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
subsilver2 kullanıyordum en son.
Yardımlarınızı bekliyorum. Kafayı yemek üzereyim google her yeri arayıp tarıyorum. En son dayanamayıp sistemi yeniden kuracam ama üyelerim ve kayıtlı her şey gidecek 

Sorunu Allaha şükür çözdüm. Ftp'den Adm>Style klasörünü silip baştan yükleyince sorun çözüldü. Ben farklı style klasörüyle uğraşıyormuşum. İçinde prosilver vs olanıyla uğraşıyordum ben. Yapamayan arkadaşlara faydası olsun diye yazdım...
phpBB 3.0.x sürümlerinin yönetim paneli stil dosyaları her tema için farklı değildir. Bu nedenle YKP'nin stil dosyaları adm/style klasörü içerisindedir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir