phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /socialnet/ucp/ucp_approval.php on line 466: unlink() [function.unlink]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/sunucuadı:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)
Artodia: Ultra Blue temasına kurmayı denedim çalışmadı sadece prosliver içinmi geçerli ?
Şöylede bir problemim var resimler gözükmüyo yenile dediğimde gözüküyor sadece
phoenixq yazdı:Artodia: Ultra Blue temasına kurmayı denedim çalışmadı sadece prosliver içinmi geçerli ?
Şöylede bir problemim var resimler gözükmüyo yenile dediğimde gözüküyor sadece
Genellikle saf prosilver temada sorunsuz çalışmaktadır, bahsettiğiniz tema da prosilver tabanlı bir tema düzenlemelerinde bir kaç dosyayı zaten prosilver temasından çekmektedir. Dikkat etmeniz gereken nokta .js ve .css dosyalarının doğru yere kopyalanması.
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Modestus teması için ihtiyaç duyulan tek farklı satır aralığını aşağıdaki gibi düzenleyebilirsiniz, moda ait tema dosyalarını doğru yere attığınızdan emin olun.
ZeNaNLi yazdı:Modestus teması için ihtiyaç duyulan tek farklı satır aralığını aşağıdaki gibi düzenleyebilirsiniz, moda ait tema dosyalarını doğru yere attığınızdan emin olun.
sosyal ağı yükledim ancak sohbet kutusu bi türlü gelmedi bi hata yaptığımı düşünmüyorum kurulum sırasında acaba neden olabilir fikri olan arkadaşlar çözüm sunabilirse çok sevinirim
hayır ykp den önbellek temizliği yaptım stilden gerekli yenilemeleri yaptım chrome önbellek temizliiği yaptım sitem içerisinde sosyal ağ olarak her şey mevcut arkadaş eklemeprofil görüntüleme her şey tamam tek sorun sohbet kutusu gelmedi sitem:ktyforum.com