Arkadaşlar Ana sayfada başlık iconlarına resim atandığı zaman orjinal başlık iconlarının yanında gosteriyor.
istediğim sadece atanan resmi gosterecek eger resim tanımlı ise resim. ( fakat yeni mesaj var ise parlak yok ise mat gorunecek)
resim koyulmadı ise default resim neyse onu gosterecek. bu mod varmı?
başlık iconları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: başlık iconları
Konu, MOD İstekleri forumuna taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
peki yardimci olabileceginiz bir durum varmi sayin adminim? boyle bir mod varmı?
valla ben ilk kez böyle bir istekte bulunanı gördüm, hiç duymadım böyle bir mod açıkcası
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Her forumun başında bulunan ikon, zaten bu görevi lâyıkıyla yerine getirmektedir.
Bunu, konu başlığı ikonlarına uyarlamak biraz fantastik bir durum.
Bunu, konu başlığı ikonlarına uyarlamak biraz fantastik bir durum.

Durumu tam anlatamadim sanırım gorsel olarak anlatiyim
normalde forumda su şekilde gorunuyor istediğim şu
mesaj yazılmışsa yazılmamışsa
bu her katagori için farkli resim tabi
şimdi diyeceksiniz boyle bişey olmaz. Vbulletinde var. yani maxicep diye bi sitede.
normalde forumda su şekilde gorunuyor istediğim şu
mesaj yazılmışsa yazılmamışsa
bu her katagori için farkli resim tabi
şimdi diyeceksiniz boyle bişey olmaz. Vbulletinde var. yani maxicep diye bi sitede.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Konuyu gayet açık anlatmışsın Zafer, ayrıntılar için sağol, fakat; bir önceki mesajımda da dediğim gibi PhpBB için fantastik bir durum, ama; imkansız da değil.
Neden fantastik diyecek olursan eğer, yukarıda da belirtiğim gibi bu görevi forum ikonları yerine getirmekte, son mesaj görüntülendiği gibi forum ikonunda da zaten değişim olmaktadır.
Fakat PhpBB her zaman geliştirilebilir bir sistem olduğundan dolayı imkansız da değil diye düşünüyorum.
Mesela forum ikonlarında meydana gelen değişimi, konu başlığı ikonlarına uyarlamak diye bir düzenleme yapılabilir, gel gör ki, bir çok kişi tarafından gereksiz diye nitelendirilen (ben de dahil) bu düzenlemeyi kim yapmak ister.
İyi forumlar.
Neden fantastik diyecek olursan eğer, yukarıda da belirtiğim gibi bu görevi forum ikonları yerine getirmekte, son mesaj görüntülendiği gibi forum ikonunda da zaten değişim olmaktadır.
Fakat PhpBB her zaman geliştirilebilir bir sistem olduğundan dolayı imkansız da değil diye düşünüyorum.
Mesela forum ikonlarında meydana gelen değişimi, konu başlığı ikonlarına uyarlamak diye bir düzenleme yapılabilir, gel gör ki, bir çok kişi tarafından gereksiz diye nitelendirilen (ben de dahil) bu düzenlemeyi kim yapmak ister.
İyi forumlar.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir