Üyeler Menüsüne Özel Profil Alanı Ekleme?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Üyeler Menüsüne Özel Profil Alanı Ekleme?
Arkadaşlar
Ben özel profil alanı web sitesi yazan satırın altına özel profil alanına eklemiş olduğum özel profilin yazdırılmasını istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Ben özel profil alanı web sitesi yazan satırın altına özel profil alanına eklemiş olduğum özel profilin yazdırılmasını istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Re: Üyeler Menüsüne Özel Profil Alanı Ekleme?
özel profil alanında Gerekli alan işaretli ve Başlık görüntüleme ekranında göster işaretli olması lazım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Tam olarak sormak istediğim.
Üyenin profil alanı değil, tüm üyelerin liste halinde gösterildiği yerde görünmesini istiyorum
memberlist.php içinde WEB SITESI, KONUM yazan yerde web adresi yazan yerin altında üye özel porfil alanı görünsün istiyorum
Üyenin profil alanı değil, tüm üyelerin liste halinde gösterildiği yerde görünmesini istiyorum
memberlist.php içinde WEB SITESI, KONUM yazan yerde web adresi yazan yerin altında üye özel porfil alanı görünsün istiyorum
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Burada bulunan modu araştırabilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Söylemiş olduğunuz mod. işime yaramadı.ZeNaNLi yazdı:Burada bulunan modu araştırabilirsiniz.
Sanırım küçük bir kod ile görülecek bir istek benimki
ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki resimde 1 ve 2 diye yazdığım yerde
2 numaralı alana özel profil alanını getirtebilecek arkadaş arıyorum
İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Niye kimse benim soruma cevap vermiyor??
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
"Bu nasıl bir yardım isteme anlayışıdır?"demekten alamıyorum kendimi!crazymesut1 yazdı:Niye kimse benim soruma cevap vermiyor??
Konu hakkında aslında yardımcı olmak isterdim, fakat şu mesajdan sonra kesinlikle düşünmüyorum.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Üstad kızmana gerek yok, çaresizlik nedir bilir misin?ZeNaNLi yazdı:"Bu nasıl bir yardım isteme anlayışıdır?"demekten alamıyorum kendimi!crazymesut1 yazdı:Niye kimse benim soruma cevap vermiyor??
Konu hakkında aslında yardımcı olmak isterdim, fakat şu mesajdan sonra kesinlikle düşünmüyorum.
İşte öyle bir anda yazılmış bir yazı, Üstadı kızdırdık sa özür de dileriz yani
Yaz tatili bitince rahat rahat giremez oldu herkes.. Kimse kötü niyetli eğil elbette ama biraz fazla sabretmek gerekli..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 404
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 404
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
konu, kişisel problemlere çevrilmeden kaldığı yerden devam edebilir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Cevap yazan herkesten Allah razı olsun da bana bu konuda yardımcı olabilecek hala biri yok mu?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Göndermiş olduğun linki biraz inceledim ama tam istediğimi karşılamıyor sanırım. 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir