[MOD][3.0.12][TR] Teşekkür ve Puanlama Sistemi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][3.0.9] Teşekkür ve Puanlama Sistemi
Prosilver tabanlı prospace tema kullanıyorum.Code ları kontrol ettim sorun yok fakat yukardada belirttiğim gibi sil butonu çalışmıyor ve bu mesajı yazarken denememiştim teşekkür butonuda aktif değil.1.3.0 a devam edicem mecburen teşekkürler.
Evet bende de aynı şekilde teşekkür ve sil butonu aktif değil...
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
YKP'den ayar ve izinlerinizi kontrol etmeyi deneyin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kontrol ettim. Bilmediğim bir yerlerde ayarları mı var yoksa? Bu arada temam Hestia Blue...
değerlendirmelere tıkladığımda "Değerlendirme listesi yönetici tarafından devre dışı bırakılmıştır" diyor ne yapmam lazım
- ZeNaNLi
- İletişim:
İlk resimde bulunan ayar ve seçenekleri (izinleri) gizden geçirin.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
ne yaptımsa olmadı bu yaa. herşeyi yapıyorum söylenildiği gibi ama sitede değişen hiçbirşey yok :S ykp de .MOD sekmesi açıldı ama sitede ne değerlendirme bölümü çıkıyor ne de teşekkür et butonu... ayarlarıda resimdeki gibi subsilver2 tabanlı bir tema kullanıyorum çözemedim
- ZeNaNLi
- İletişim:
İlk resmin 3. sırasında bulunan izinler kısmını her forum için ayrı ayrı düzenlemeniz gerekmektedir.
Ayrıca diğer ayar ve izinleri de gözden geçirin.
Son olarak YKP'den önbellek temizliğini unutmayın.
Ayrıca diğer ayar ve izinleri de gözden geçirin.
Son olarak YKP'den önbellek temizliğini unutmayın.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
şimdi oldu teşekkür ederim... ufak bir detayı kaçırınca olmuyor bu işler 

bu mod için ;
constants.php
funcitons.php
funcitons_display.php
dosyalarından birinde hata veriyor. ftp ile attığım anda ne site geliyor nede install geliyor.
functions.php'deki 2. düzenleme bu şekildemi
yoksa
bu şekildemi olucak. 3 - 4 defa kontrol etmeme rağmen sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
constants.php
funcitons.php
funcitons_display.php
dosyalarından birinde hata veriyor. ftp ile attığım anda ne site geliyor nede install geliyor.
functions.php'deki 2. düzenleme bu şekildemi
Kod: Tümünü seç
'U_MEMBERLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx"
'U_THANKSLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}thankslist.$phpEx"),
'U_REPUT_TOPLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}toplist.$phpEx"),),
'U_MEMBERLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx"
'U_THANKSLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}thankslist.$phpEx"),
'U_REPUT_TOPLIST' => append_sid("{$phpbb_root_path}toplist.$phpEx"),
- ZeNaNLi
- İletişim:
Mod'a ait indirdiğiniz klasör içerisinde bulunan "install_thanks_mod.php" dosyası mod kurulum dosyası olup bunu çalıştırdığınızda mod'un ihtiyaç duyduğu bütün sorguları otomaik olarak kurmuş oluyorsunuz.

Bunun subsilver tabanlı olanı yokmu acba?
- ZeNaNLi
- İletişim:
İndirdiğiniz klasör içerisine dikkatle bakıldığında subsilver2 tabanlı tema desteğinin de bulunduğunu görebilirsiniz.onder1 yazdı:Bunun subsilver tabanlı olanı yokmu acba?

Evet Dosyaları Mevcut Fakat Anlatımı,Yapılması Gerekenler Prosilver'a Göre Anlatılıyor ve O Kodlar Mevcut.ZeNaNLi yazdı: İndirdiğiniz klasör içerisine dikkatle bakıldığında subsilver2 tabanlı tema desteğinin de bulunduğunu görebilirsiniz.
overall_header.html dosyasında
<!-- IF S_DISPLAY_TOPLIST --><li class="icon-thanks_toplist">

- ZeNaNLi
- İletişim:
Subsilver tema düzenlemesinde bahsettiğiniz gibi bir satır aralığı bulunmamaktadır.
Aşağıdaki resmi inceleyin.
Aşağıdaki resmi inceleyin.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 0 misafir