NV usertopics
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: NV usertopics
Tamamdir Kurdum Güzel Çalışıyor Uğraştırdı Ama Sonunda Oldu
http://www.varbiraz.com/neden-varbiraz-com-t705.html
http://www.varbiraz.com/neden-varbiraz-com-t705.html
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Codlar İcinde Ayri Tşk Edeyim Çok Sağolun Güzel Durdu
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
RoyaLKing yazdı:Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.POSTER_POSTS != '' --><dd><strong>{L_POSTS}:</strong> <a href="http://siteadresiniz.com/search.php?author_id={postrow.POSTER_ID}&sr=posts">{postrow.POSTER_POSTS}</a></dd><!-- ENDIF -->
prosilver için bu değişiklikleri uygulayınız.Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.POSTER_TOPICS --><dd><strong>{L_POSTS}:</strong> <a href="http://siteadresiniz.com/search.php?author_id={postrow.POSTER_ID}&sr=topics">{postrow.POSTER_TOPICS}</a></dd><!-- ENDIF -->
verdiğiniz ikinci kodda küçük bir eksik varmış düzenledim
kod bu şekilde olmalı
template/viewtopic_body.html
Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.POSTER_TOPICS --><dd><strong>{L_TOPICS}:</strong> <a href="http://siteadresiniz.com/search.php?author_id={postrow.POSTER_ID}&sr=topics&sf=firstpost">{postrow.POSTER_TOPICS}</a></dd><!-- ENDIF -->
En son difficulty tarafından 09.10.2009, 14:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bence Kucuk Bişeyde Hata Yapmisin En Son Gonderdigin Gibi Yaptım viewtopic Deki Konular Yazısı Mesajlarınız Oluyor.
Bunu Düzeltmek İcinde Coddaki {L_POSTS} Yerine {L_TOPICS} Olacak
Bunu Düzeltmek İcinde Coddaki {L_POSTS} Yerine {L_TOPICS} Olacak

- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
düzenlememi tekrar düzenledim sorunsuz çalışıyor teşk ederim sivaslı_14
Merhaba arkadaşlar ben bu modu kurdum fakat viewtopiclerde şuanda hiç kimsede gözükmüyor, ama profile girince gözüküyor. "Search user’s topics" a tıklayınca liste geliyor fakat 0 olarak gözüküyor
yeni bir konu açtığımda 1 olarak atadı. benim 1000 adet konu açmışlığım var bunları direk olarak görmesini nasıl sağlayabiliriz. 

YKB'den başlık sayısını senkronize et dediğimde şu hatayı alıyorum,ayrıca konuda mesaj sayısının altında konu sayısı gelmedi
Genel Hata
SQL ERROR [ mysqli ]
Unknown column 'user_topics' in 'field list' [1054]
SQL
UPDATE phpbb_users SET user_topics = 0 WHERE user_id = 1
BACKTRACE
FILE: [ROOT]/includes/db/mysqli.php
LINE: 182
CALL: dbal->sql_error()
FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_main.php
LINE: 266
CALL: dbal_mysqli->sql_query()