Üstad ben burda yaptıgım her şeyin aynısını diğer sitelerimdede yaptım. onlarda hiç sorun yoktu aynı eklentiler mevcut. mesela mangaturk.com/forum bakabilirsin kız gibi akıyor site. ama burda ne hikmetse böyle sorunlarla karşılaşıyorum dediğinizi yaptım bir düzelme olmadı hala aynı sorun var.VSaBaH yazdı:Merhaba,
.htaccess dosyanızın bir yedeğini aldıktan sonra yeni sürüm içindeki .htaccess dosyası ile değiştirmeyi deneyebilir misiniz?
Daha sonra cache klasöründe .htaccess ve index.html dışındaki tüm dosyaları siliniz...
NOT: Bu arada sorununuz sebebi kesinlikle seo mod'dur... Seo modun yeni phpBB sürümü için güncellemesi çıkmadan güncelleme yapmanızın önermem. Çünkü seo modu da güncellemeniz gerekir. Yoksa sıkıntılar olacaktır.
Son sürümü buradan takip edebilirsiniz. Henüz çıkmadı ama;
http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-mod-r ... t4608.html
Güncelleme Sonrası Beyaz Sayfa Sorunu :(
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Güncelleme Sonrası Beyaz Sayfa Sorunu :(
Son çareyi devreye sokacağız anlaşılan 

Sorun çözülmüştür. tüm phpbbturkey'e teşekkür ederim 

- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Sorunun çözümünü paylaşırsanız tüm phpbbturkey.com ailesi de size teşekkür edecektir.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
1 mesaj yukarıda 17 mesaj boyunca çözüm bulunamadığı için :ZeNaNLi yazdı:Sorunun çözümünü paylaşırsanız tüm phpbbturkey.com ailesi de size teşekkür edecektir.
denilerek herkese nasip olmayan yüksek torpil devreye girmiş sanırımVSaBaH yazdı:Son çareyi devreye sokacağız anlaşılan

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 415
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Merhaba,Ademx33 yazdı:1 mesaj yukarıda 17 mesaj boyunca çözüm bulunamadığı için :ZeNaNLi yazdı:Sorunun çözümünü paylaşırsanız tüm phpbbturkey.com ailesi de size teşekkür edecektir.denilerek herkese nasip olmayan yüksek torpil devreye girmiş sanırımVSaBaH yazdı:Son çareyi devreye sokacağız anlaşılan![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 415
Torpil yok arkadaşlar sadece sorun çözülmeyince bu yola başvurmak zorunda kaldık yoksa halletmemiz mümkün değilmiş. Çünkü yedek yanlış yüklenmiş. Bir çok tabloda eksik varmış.
Yanlış anlaşılsın istemeyiz.
Bilgilerinize...
Latife yapmıştım sayın VSaBaH kötü bir amacım yoktu. Elbette ben de yanlış anlaşılmasını istemezdim. İşin o yönünü düşünmediğim için oluşabilecek yanlış anlaşılmalar için şimdiden özür dilerim. Ya da konuyu kırpmak en iyisi olabilir.
Mesaj No : 416
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Özür dilenecek bir durum söz konusu değil.Ademx33 yazdı:Latife yapmıştım sayın VSaBaH kötü bir amacım yoktu. Elbette ben de yanlış anlaşılmasını istemezdim. İşin o yönünü düşünmediğim için oluşabilecek yanlış anlaşılmalar için şimdiden özür dilerim. Ya da konuyu kırpmak en iyisi olabilir.
Anlayışınız için teşekkürler

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir